Πέμπτη, 27 Φεβρουαρίου 2020

ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη παρουσία και του πρώην ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Μαυρομάτη


Από το πολιτικό γραφείο του βουλευτή Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννη Αντωνιάδη, εκδόθηκε το κάτωθι Δελτίο Τύπου
Το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020, ο βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Αντωνιάδης είχε συνάντηση με τον ευρωβουλευτή της Νέας Δημοκρατίας κ. Μανώλη Κεφαλογιάννη  παρουσία και του
πρώην ευρωβουλευτή κ. Μανώλη Μαυρομάτη. Συζητήθηκε λεπτομερώς όλη η διαδικασία για την κατάρτιση του αναπτυξιακού σχεδίου, από τις διαβουλεύσεις, τις συνεδριάσεις των αρμοδίων οργάνων, μέχρι και την οριστική παρουσίαση αυτού.
Ο κ. Κεφαλογιάννης, ενημέρωσε ενδελεχώς το βουλευτή για όλες τις πρωτοβουλίες που έχουν αναληφθεί από τον ίδιο, αλλά και από άλλους ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, για τη συμβολή της ΕΕ στο αναπτυξιακό σχέδιο (Ταμείο Δίκαιης Μετάβασης), για την ελαχιστοποίηση των συνεπειών από την απολιγνιτοποίηση της Δυτικής Μακεδονίας και της Μεγαλόπολης.
Τέλος, συμφωνήθηκε επίσκεψη του κ. Κεφαλογιάννη στη Φλώρινα και ενημέρωση των Φορέων για τις τελευταίες εξελίξεις επί του θέματος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου