Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Εκπαιδευτική Συνάντηση με τίτλο «Συνάντηση Δικτύωσης Επιχειρήσεων για την αξιοποίηση των οργανικών υπολειμμάτων»


Στο πλαίσιο υλοποίησης των δράσεων του έργου SYMBIOSIS «Circular economy & Industrial Symbiosis: Bio-waste treatment and exploitation», έλαβε χώρα την 14η Φεβρουαρίου 2020 στις 13:00 στη Θεσσαλονίκη, Εκπαιδευτική Συνάντηση με τίτλο «Συνάντηση Δικτύωσης Επιχειρήσεων για
την αξιοποίηση των οργανικών υπολειμμάτων». Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την INNOPOLIS, σε συνεργασία με την ΔΙ.Α.ΔΥ.ΜΑ. Α.Ε. και το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, στο Αγρόκτημα Α.Π.Θ., 57001 Θέρμη.
Το έργο SYMBIOSIS στοχεύει στη βελτίωση της διαχείρισης και της αξιοποίησης των βιολογικών (αστικών, γεωργικών και κτηνοτροφικών) αποβλήτων στη διασυνοριακή περιοχή με δράσεις όπως η κατασκευή ενός
επίσημου δικτυακού τόπου, συνδέσμους κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, μέσω γενικού διαλόγου, κατάρτισης και δημοσίευσης σχετικών άρθρων αλλά κυρίως μέσω της ανάπτυξης πλατφόρμας Symbiosis, λογισμικού που θα παρέχει τις πληροφορίες και τα μέσα για τη σύνδεση και τη συνεργασία των χρηστών και παραγωγών βιολογικών αποβλήτων.
Στη συνάντηση, έγινε επίδειξη της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του έργου μέσω της οποίας θα επιτευχθούν οι συνδέσεις και οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν μεταξύ τους για ενδεχόμενη συνεργασία ανταλλάσσοντας γνώμες και συμβουλές.
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του έργου: https://symbiosisproject.eu/
Ή στην ηλεκτρονική πλατφόρμα: https://platform.symbiosisproject.eu/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου