Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Αποχώρησαν οι αγρότες από το μπλόκο του Αντιγόνου


Την απογοήτευση της εξέφρασε η πρόεδρος του αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου Διαμάντω Κρητικού, για την μη συμμετοχή των  αγροτών στις κινητοποιήσεις και την παρουσία τους στο μπλόκο του Αντιγόνου αλλά και για την αρνητική στάση του υπουργείου αγροτικής ανάπτυξης για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον αγροτικό κόσμο.

Αποτέλεσμα της μη συμμετοχής των αγροτών στις κινητοποιήσεις της πανελλαδικής Μπλόκων είναι οι αποχώρηση των  ολίγων αγροτών που συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις.
Στην ανακοίνωση της η κα Κρητικού αναφέρει: 
"Ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου ενημερώνει τους αγρότες και κτηνοτρόφους της περιοχής για τη λήξη των φετινών κινητοποιήσεων και την αποχώρηση των τρακτέρ από τον κόμβο Αντιγόνου, σήμερα 5 Φεβρουαρίου 2020.
Για πρώτη φορά, κι ενώ τα προβλήματα των παραγωγών της χώρας είναι πολύ μεγάλα και τα αδιέξοδα πολλά, δεν υπήρξε αποτέλεσμα σε κανένα επίπεδο. Η μη συμμετοχή των παραγωγών στις κινητοποιήσεις, αλλά και οι κλειστές πόρτες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων δεν έχουν προηγούμενο.
Η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων, αλλά και ο Αγροτικός Σύλλογος Δήμου Αμυνταίου θα παρακολουθούν τα θέματα και τα προβλήματα των παραγωγών σε όλη την ελληνική ύπαιθρο και θα είναι παρόντες όταν και όπου χρειαστεί".


  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
  ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου