Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020

«Ματαίωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Δήμου Αμυνταίου για τον εορτασμό της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας»


  «Ματαίωση των προγραμματισμένων εκδηλώσεων του Δήμου Αμυνταίου για τον εορτασμό της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας»


Α Π Ο Φ Α Σ Η  - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Δήμαρχος Αμυνταίου
λαμβάνοντας υπόψη:

την ΚΥΑ που συνυπογράφουν τα υπουργεία Εσωτερικών, Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, κατόπιν  εισήγησης της Εθνικής Επιτροπής Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19,  όπου καλούνται όλοι οι Φορείς, Δήμοι, Περιφέρειες και λοιποί αποδέκτες, προς τους οποίους αποστέλλεται η εν λόγω ΚΥΑ, όπως συμμορφωθούν με το περιεχόμενό της, δηλαδή τη ματαίωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων για λόγους δημόσιας υγείας, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Άνθιμος Μπιτάκης, ανακοινώνει ότι ακυρώνονται κι επισήμως όλες οι εκδηλώσεις του Δήμου Αμυνταίου για τον εορτασμό της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.
Θέτουμε υπόψη των δημοτών του Δήμου Αμυνταίου  ότι «η μη συμμόρφωση επισύρει τις συνέπειες της παραγράφου 6 του άρθρου πρώτου της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Κατεπείγοντα μέτρα αποφυγής και περιορισμού της διάδοσης κοροναϊού».
Στην συγκεκριμένη παράγραφο, αναφέρεται ότι «όποιος δεν συμμορφώνεται με τα μέτρα του παρόντος άρθρου τιμωρείται με φυλάκιση έως δύο (2) ετών, εκτός αν η πράξη τιμωρείται βαρύτερα με άλλη διάταξη».
                                                                        
                                                                           Γραφείο τύπου
                                                                     Δημάρχου Αμυνταίου

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ

      Την αναστολή λειτουργίας των Σχολικών Μονάδων όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης του Δήμου Αμυνταίου (Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) στις 7 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών (πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, χιονόπτωση) που επικρατούν στην περιοχή.
Κοινοποίηση:
Α/θμιας & Β/θμιας Εκ/σης Φλώρινας                       Ο Δήμαρχος Αμυνταίου
Εσωτερική Διανομή:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου