Σάββατο, 21 Δεκεμβρίου 2019

17ο Ατομικό Σκακιστικό Τουρνουά "Κύπελλο Φωτιάς 2019" 7 μετάλλια για τη Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας


Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 στη Φλώρινα (ξενοδοχείο «Φαίδων») το «17ο Κύπελλο Φωτιάς», που διοργάνωσε η Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας. Με συμμετοχή 106 αθλητών και αθλητριών από όλη την περιοχή της Κεντροδυτικής
Μακεδονίας διεξήχθησαν 7 γύροι με ελβετικό σύστημα και διεθνή αξιολόγηση ELO.
Την 1η θέση στο Α’ γκρουπ του τουρνουά (όπου συμμετέχουν αθλητές ηλικίας δεκατριών ετών και άνω) κατέλαβε ο Σπυρλιάδης Αχιλλέας (Θινάλιος Σ.Ο.), τη 2η ο Μηνάς Ιωάννης (Θινάλιος Σ.Ο.) και την 3η θέση ο Παπαγιάννης Αστέριος (Σ.Ο. Κατερίνης). Στο Β’ γκρουπ του τουρνουά (με αθλητές κάτω των δώδεκα ετών) νικητής αναδείχθηκε ο Γεωργιάδης Αθανάσιος από τον Σ.Ο. Κατερίνης.
Η Λέσχη Πολιτισμού εκπροσωπήθηκε από αρκετούς αθλητές της, οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν 7 μετάλλια και 4 προκρίσεις για την τελική φάση της διοργάνωσης, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23-12-2019 στο χώρο της Λ.Π.Φ. με συμμετοχή των σκακιστών που τερμάτισαν στις 10 πρώτες θέσεις του Α’ γκρουπ.
Συγκεκριμένα διακρίθηκαν:
Τσέπης Νικόλαος: 1ος στα αγόρια κάτω των 6 ετών
Ηλιάδης Ιάσων: 2ος στα αγόρια κάτω των 6 ετών
Αβδίκου Ζωή: 1η στα κορίτσια κάτω των 6 ετών
Αναστασίου Γιώργος: 1ος στα αγόρια κάτω των 8 ετών
Καραδίσογλου Βερόνικα: 3η στα κορίτσια κάτω των 8 ετών
Μούλα Σοφία: 2η στα κορίτσια κάτω των 10 ετών
Αποστολίδης Αθανάσιος: 2ος στα αγόρια κάτω των 16 ετών

Προκρίθηκαν για τον τελικό οι σκακιστές: Γυμνόπουλος Λάζαρος, Παπαδόπουλος Ζήσης, Σιαπαρίνας Κωνσταντίνος, Χατζής- Μπακρατσάς Αλέξανδρος.


                                                Από το Δ.Σ της Λ.Π.Φ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου