Παρασκευή, 1 Νοεμβρίου 2019

«Επιτροπή Διαβούλευσης-Υποστήριξης και Εξειδίκευσης ζητημάτων»


Την Τετάρτη 16-10-2019 στις 7.00 το απόγευμα μετά από πρόσκληση του Επιμελητήριου Φλώρινας έγινε με μεγάλη επιτυχία σύσκεψη στα γραφεία του Επιμελητήριου Μεγαρόβου 15 με θέμα τη συζήτηση των προβλημάτων των μελών του καθώς και την αναπτυξιακή και επιχειρηματική προοπτική του τόπου.

Στην σύσκεψη παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητήριου κ. Σάββας Σαπαλίδης ,πολλά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και δεκάδες επιχειρηματίες του Νομού εργαζόμενοι και επιστήμονες. Επίσης Παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβούλιου Φλώρινας και άλλοι παράγοντες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Μετά από ενδιαφέρουσα και αναλυτική συζήτηση η σύσκεψη κατέληξε στο συμπέρασμα ότι για την αποτελεσματικότερη στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ανάδειξη των συγκριτικών πλεονεκτημάτων και αδυναμιών της ΠΕ Φλώρινας, είναι απαραίτητη η συνεργασία όλων των παρευρισκομένων και η δημιουργία μιας «Επιτροπής Διαβούλευσης-Υποστήριξης και Εξειδίκευσης ζητημάτων» στην οποία θα συμμετέχουν όλοι οι παρόντες και κάθε ενδιαφερόμενο μέλος επιθυμεί, με σκοπό να εξειδικεύει ζητήματα και να εισηγείται θέματα στο Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητήριου.
Η σύσκεψη ομόφωνα εξέλεξε τα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής που είναι τα:
Αδαμαντίδου Μαρία
Μάργα Μαρία
Χορδάκη Ειρήνη
Κάγκας Μιχάλης
Σιδηρόπουλος Δημήτρης
Η «Συντονιστική Επιτροπή » συνεδρίασε στις 25 -10-2019 και πήρε μέτρα καλύτερης οργάνωσης της δουλειάς της και αποδοτικότερης λειτουργίας της.
Για τη Συντονιστική Επιτροπή
Δημήτρης Σιδηρόπουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου