Τετάρτη, 20 Νοεμβρίου 2019

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΌΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ Στον αριθμό  00389-72226454  του ελληνικού προξενείου στο Μοναστήρι (BITOLA), μπορεί να επικοινωνεί με τις προξενικές αρχές  ο κάθε Έλληνας πολίτης που βρίσκεται  στο γειτονικό Μοναστήρι (BITOLA) για οτιδήποτε χρειαστεί.


Είναι μια καινοτομία την οποία εφαρμόζει ο νέος πρόξενος στο Μοναστήρι ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΡΑΚΙΝΑΣ, προερχόμενος από την Ουάσιγκτον των ΗΠΑ, που δείχνει ότι στο προξενείο μας υπάρχει μια νέα δημιουργική νοοτροπία . Οι Έλληνες επισκέπτες μπορούν πλέον να υπολογίζουν στην βοήθεια του προξενείου, για το όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν 24 ώρες το 24ωρο, όπως δήλωσε ο πρόξενος.
Ο νέος Έλληνας πρόξενος στο Μοναστήρι επισκέφθηκε την Φλώρινα και συζήτησε με την διοίκηση του ΕΒΕ Φλώρινας την συνεργασία που θα έχουν για την ελληνική επιχειρηματικότητα στην γειτονική πόλη.
Ο κ. ΡΑΚΙΝΑΣ ανακοίνωσε ότι στο προξενείο μας στο Μοναστήρι
λειτουργεί ανοιχτή γραμμή όλο το 24ωρο και μπορεί ο κάθε επισκέπτης από την Ελλάδα στο Μοναστήρι να επικοινωνεί με τις προξενικές αρχές για την συνδρομή τους .
Σημαντική η στήριξη αυτή για τους Έλληνες πολίτες και κυρίως για τους Φλωρινιώτες οι οποίοι βρίσκονται συχνά πυκνά στη γειτονική μας χώρα.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΣΑΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, πρόεδρος ΕΒΕ Φλώρινας
"Το επιμελητήριο στηρίζει το προξενείο, στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις στη διείσδυση τους στις γειτονικές χώρες.
Το προξενείο είναι δίπλα στην προσπάθεια που καταβάλει όλα αυτά τα χρόνια το επιμελητήριο.
Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζεις που μπορεί να λειτουργήσει η διασυνοριακή επιχειρηματικότητα.
Το επιμελητήριο μας έχει καλή συνεργασία με το επιμελητήριο της γειτονικής χώρας και έχει υπογράψει σύμφωνο συνεργασίας".

ΡΑΚΙΝΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ, πρόξενος στο ελληνικό προξενείο του Μοναστηρίου
"Είναι μία συνάντηση γνωριμίας αλλά και ενημέρωσης μου για τις δράσεις και πρωτοβουλίες σας φιλοδοξώντας για όσο χρονικό διάστημα θα βρίσκομαι στο προξενείο του Μοναστηρίου να έχουμε μια πολύ στενή συνεργασία για το καλό για την οικονομική ανάπτυξη και τη στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, οι επιχειρούν στην γειτονική χώρα αλλά και αυτές που φιλοδοξούν να επιχειρήσουν στο μέλλον.
Υπάρχει μια μακροχρόνια συνεργασία με την αρχή μας στο Μοναστήρι με τους προκατόχους μου και ελπίζω αυτή να συνεχιστεί.
Το προξενείο μας είναι πάντα ανοιχτό και θα είναι ανοιχτό όχι μόνον στο επιχειρείν και τους επιχειρηματίες της περιοχής αλλά και στους πολίτες της Φλώρινας οι οποίοι φιλοξενούνται και ταξιδεύουν πολύ συχνά στην γειτονική πόλη και να ξέρουν ότι το προξενείο είναι ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο για να συνδράμει σε οτιδήποτε χρειαστούν κατά την διαμονή τους.
Στην επόμενη συνάντηση  μας να συζητήσουμε προτάσεις τις οποίες θα μεταφέρω στην υπηρεσία μας στα Σκόπια στο αρμόδιο γραφείο οικονομικών και εμπορικών υποθέσεων.
Όσο καλύτερα είμαι ενημερωμένος στο Μοναστήρι τόσο καλύτερα θα μπορέσω να κάνω τη δουλειά μου και σε συνεργασία με την πρεσβεία και να ελπίζω να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου