Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2019

Οι φερέλπιδες νέοι της περιοχής μας Νέες πρωτιές για τους αθλητές μας.


Ξεπέρασαν, για μία ακόμα φορά, τα όρια της χώρας οι μεγάλες επιτυχίες των αθλητών της περιοχής μας με τα παιδιά των αθλητικών συλλόγων να καταγράφουν πρωτιές και στο εξωτερικό.
Αυτή τη φορά η μεγάλη επιτυχία των αθλητών μας έρχεται από την Αίγυπτο.

Πιο συγκεκριμένα η δεύτερη μέρα των τελικών του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Τεχνικής Κολύμβησης Εφήβων – Νεανίδων (που έλαβε χώρα στις 31/7) στην  πόλη Σαρμ Ελ Σέιχ της Αιγύπτου «μπήκε» σε άλλο επίπεδο (σε άλλο βάθρο) όταν δύο  Έλληνες αθλητές ανέβηκαν στο βάθρο με τον έναν εκ των δύο στο ψηλότερο με χρυσό μετάλλιο και τον άλλον με το χάλκινο.
Δύο παιδιά, δύο αθλητές, δύο ΕΛΛΗΝΕΣ Αθλητές. ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ μας και το ένα (ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος), τέκνο συναδέλφου
Ο Χρήστος πραγματοποίησε μια εκπληκτική κούρσα στον τελικό των 200 μ. (διπλά πέδιλα Εφήβων) καταφέρνοντας μία άνετη πρωτιά αφού άφησε πίσω του όλους τους συναθλητές του και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 1.38.02.
Η επιτυχία είχε και συνέχεια με τον Θωμά Τσιγγέλη να κατακτά  το χάλκινο μετάλλιο στα 1.500 μ, επιφάνεια Εφήβων με 13.22.29.
Μαζί με τα παιδιά μας η Ελληνική σημαία ανέβηκε δύο φορές στο βάθρο της επιτυχίας με τον Εθνικό ύμνο να στέλνει από την Αίγυπτο το μήνυμα ότι τα παιδιά της Ελλάδας μας είναι πραγματικοί αγωνιστές και φερέλπιδες ενός καλύτερου μέλλοντος.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές
Θερμά συγχαρητήρια στον Χρήστο και στον Θωμά
Θερμά συγχαρητήρια στους γονείς που στηρίζουν την προσπάθεια και τις επιθυμίες των παιδιών τους
Τους ευχαριστούμε όλους για τη συγκίνηση και την υπερηφάνεια που μας χαρίζουν.Γραφείο Τύπου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου