Τρίτη, 9 Ιουλίου 2019

Συνεργασία όλων των τοπικών φορέων για ένα καλύτερο αποτέλεσμα για την περιοχή ζήτησε με δήλωση της η νεοεκλεγείσα βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας Πέτη Πέρκα

  την συνεργασία όλων των τοπικών φορέων για ένα καλύτερο αποτέλεσμα για την ΠΕ Φλώρινας ζήτησε η κα Πέτη Πέρκα, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας, επισημαίνοντας ότι η περιοχή μας  «δεν έτυχε της προσοχής που θα έπρεπε».

Εκτιμά ότι η διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αναγκαία προϋπόθεση για να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική σκηνή,  γιατί αποτελεί πόλο των αριστερών και κεντροαριστερών δυνάμεων και πως σύντομα θα ξεκινήσουν οι εσωκομματικές διαδικασίες γι’ αυτό.

  Συγκεκριμένα η κα Πέρκα στη Δήλωση της 8ης Ιουλίου 2019 στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας είπε:

«Να ευχαριστήσω  όσους  ψήφισαν και κράτησαν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ένα πολύ καλό επίπεδο. Ο κόσμος εκτίμησε τη δουλειά που κάναμε.

Να ευχαριστήσω και για τη δική μου εκλογή. Για μένα η εκλογή μου είναι μια μεγάλη ευθύνη γιατί αυτός ο ωραίος τόπος δυστυχώς δεν έτυχε της προσοχής που θα έπρεπε και χρειάζεται συντονισμός προσπαθειών  όλων των τοπικών φορέων. Κι ένα μεγάλο μέρος ευθύνης πέφτει και σε μένα. Θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω επάξια την περιοχή μας κα να ανταποκριθώ  στις προσδοκίες των πολιτών.

Από δω και πέρα έχουμε να κάνουμε πολύ δουλειά και αγώνα . ούτως ή άλλως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αντιπολίτευση και πρέπει να επισημάνουμε το πολύ καλό ποσοστό που συγκράτησε . Κι αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει γίνει ο πόλος των δυνάμεων της αριστεράς που πρέπει να συσπειρώσει και άλλον κόσμο.

Ο πρόεδρος μας ήδη ανακοίνωσε την ανασυγκρότηση του κόμματος και θα ξεκινήσουν οι εσωκομματικές διαδικασίες. Εγώ θα είμαι εδώ  όσο περισσότερο μπορώ και δεσμεύομαι να έχω ανοιχτά τηλέφωνα, γραφεία, μάτια, αυτιά, για μια καλή συνεργασία την οποία θα ζητήσω απ’ όλους, γιατί κανένας μόνος του δεν μπορεί να τα καταφέρει.

Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλους μας στο έργο που μας περιμένει».

 
 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου