Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019

Η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της ΝΔ στην ΠΕ Φλώρινας


Την Παρασκευή 28 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Ν. Δ. στο Νομό Φλώρινας.
Ο υποψήφιος Βουλευτής της Ν. Δ. κ. Ιωάννης Μίσκας κατά την τοποθέτησή του τόνισε την αναγκαιότητα για αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν. Δ. και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν βροντερό παρόν στις κάλπες και με την ψήφο τους να αναδείξουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό.


Ακολουθεί εκτενές απόσπασμα από την ομιλία του κ. Μίσκα.
«Επιτέλους μπορούμε να μιλήσουμε ανοιχτά με όρους πολιτικής. Κάτι που δυστυχώς τον τελευταίο καιρό αποφεύγει συστηματικά η κυβέρνηση του Σύριζα.
Απόψε, εδώ μπροστά σας, έχετε 4 ανθρώπους που θα παλέψουν όπως όλοι οι υποψήφιοί μας, τα μέλη και οι φίλοι της ΝΔ, για να δει η χώρα στις 8 Ιουλίου επιτέλους φως.
Μακριά από τη λογική του σταυρού, αλλά μόνο με τη λογική του να προσφέρω στην παράταξη, αποδέχτηκα την άκρως τιμητική πρόσκληση του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του Νομού Φλώρινας ως υποψήφιο βουλευτή.
Στέκομαι εδώ, μπροστά σας σήμερα, έχοντας την πεποίθηση ότι όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να αλλάξουμε την Ελλάδα. Δεν θέλουμε να πολώσουμε ούτε να τραβήξουμε διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στους Έλληνες.
Απευθυνόμαστε σε όλους, ενώνουμε όλους, προκειμένου η πατρίδα μας να κάνει ένα άλμα προς τα εμπρός. Αγωνιζόμαστε για να μπορέσουμε να πείσουμε όλους τους συμπατριώτες μας ότι δεν αρκεί να καταδικάσουνε μόνο με την ψήφο τους την κυβέρνηση του Σύριζα, αλλά και να γεμίσουνε τις κάλπες με ψηφοδέλτια της ΝΔ, ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να σχηματίσει μια αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 8 Ιουλίου.
Πρέπει όλοι να καταλάβουμε, όπως δήλωσε και ο αρχηγός μας, ότι το ματς ξεκινά από την αρχή και η κάλπη είναι άδεια. Κανείς δεν πρέπει να λείψει από αυτόν τον αγώνα. Η αποχή κάνει κακό στην δημοκρατία μας.
Το 2015 οι πολίτες επέλεξαν να στείλουν τον Σύριζα στην εξουσία. Η καθεστωτική κυβερνητική του αναλγησία, μας έφερε στα πρόθυρα της καταστροφής.
Αφού απέτυχε να πείσει τους Έλληνες με την σκανδαλολογία και την παραχολογία, τώρα επενδύει στα fake news και την κινδυνολογία, χρησιμοποιώντας εκατοντάδες ψεύτικα προφίλ και εταιρίες φαντάσματα στο διαδίκτυο, για την διασπορά ψευδών ειδήσεων, γιατί απλά δεν μπορούν και δεν έχουν πρόγραμμα απέναντι σε αυτό της ΝΔ.
Όπως για παράδειγμα, διαδίδουν τα παπαγαλάκια του Σύριζα, ότι η ΝΔ δεν θα σεβαστεί τις εργασιακές σχέσεις. Φυσικά η ΝΔ δεν έρχεται ως “κοινωνικός οδοστρωτήρας”, όπως επιχειρεί να την παρουσιάσει η σημερινή κυβέρνηση. Είμαστε ξεκάθαροι. Οι προβλέψεις για το εργατικό δίκαιο σαφώς και θα εφαρμόζονται. Έχουμε καλέσει τις επιχειρήσεις, να σεβαστούν την εργατική νομοθεσία, και από την ανάπτυξη του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, να έχουν μερίδιο και οι εργαζόμενοι, γιατί είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές ανάπτυξης της Ελληνικής οικονομίας.
Άλλο τρανό παράδειγμα αποφυγής αντιπαράθεσης, είναι και το debate. Από την πρώτη στιγμή, εμείς θέλαμε να γίνει το debate. Όταν προέκυψε το δήθεν πρόβλημα με την παρουσία του κ. Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής, αντιπροτείναμε άλλη ημερομηνία. Ο κ. Τσίπρας δεν ήθελε να αναμετρηθεί με όλους τους αρχηγούς.
Κλείνοντας ένα πράγμα θα ήθελα να σας ζητήσω, και αυτό δεν είναι μια προσωπική ψήφος για μένα, αλλά η ψήφος σας στη ΝΔ, η στήριξή σας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί το μέλλον της χώρας μας περνάει από τις κάλπες της 7ης Ιουλίου και από το “εμείς μπορούμε” και όχι τα “εγώ” της παρέας του Σύριζα.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου