Σάββατο, 22 Ιουνίου 2019

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΙΣΚΑ ΜΕ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της υποψηφιότητας του Γιάννη Μίσκα με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ Φλώρινας στις 21 Ιουνίου 2019 στη Φλώρινα.
Ο κ. Μίσκας εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίηση του για την επιλογή του από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο.
 Κι αυτό σημαίνει αναγνώριση των μακρόχρονων αγώνων του τόσο στο κόμμα όσο και στα συνδικαλιστικά όργανα που πρόσκεινται στη ΝΔ.

Σε επόμενη εκδήλωση του θα αναφερθεί στους στόχους και τις προτεραιότητες του για την περιφερειακή ενότητα Φλώρινας.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ κ. ΜΙΣΚΑ
   Γεννήθηκε στη Φλώρινα, όπου τελείωσε τις εγκύκλιες σπουδές του. Πτυχιούχος Μαρασλείου Παιδαγωγικής Ακαδημία Αθηνών και ΠΤΔΕ ΑΠΘ.
Κάτοχος Μεταπτυχιακών Τίτλων Πανεπιστημίων Ιωαννίνων και Αιγαίου.
Υποψήφιος διδάκτορας Πανεπιστημίου Ιωαννίνων. Εισηγητής σε Διεθνή και Πανελλήνια Συνέδρια.
 Αρθρογράφος σε επιστημονικά περιοδικά. Υπεύθυνος υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Comenius στην Π.Ε. Μέλος στο Δ.Σ. εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Φλώρινας και στο Δ.Σ. του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ.
 Έχει διατελέσει: Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Φλώρινας και μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ.ΑΕΙ. Μέλος στο Δ.Σ. της Ολυμπιακής Αεροπορίας. Εντεταλμένο μέλος στο Δ.Σ. του ΕΟΜΜΕΧ. Γενικός Γραμματέας του Νομαρχιακού τμήματος της ΑΔΕΔΥ.
Συμπαραστάτης του Δημότη και της Επιχείρησης του Δήμου Φλώρινας. Υπεύθυνος Περιφερειακής Οργάνωσης Δυτ. Μακεδονίας Νέας Δημοκρατίας.
Πρώην Διευθυντής στο Δημ. Σχ. Μελίτης και νυν στο 1ο Δημ. Σχ. Φλώρινας. Μέλος της Πολιτικής επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Είναι Εθελοντής Αιμοδότης και Εθελοντής στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Ιωάννα Ζάχου κι έχουν δύο παιδιά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου