Τρίτη, 14 Μαΐου 2019

Τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη Ανανέωσης» στο Αμύνταιο… (ΒΙΝΤΕΟ)


  Τα εγκαίνια του εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού «Δύναμη Ανανέωσης» του υποψήφιου Δήμαρχου Αμυνταίου, Τρύφων Γρομπανόπουλου, πραγματοποιήθηκαν το πρωί της Κυριακής 12 Μαΐου, στην Πλατεία Δ. Μακρή στο Αμύνταιο, παρουσία φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού.

  

  Μετά την καθιερωμένο αγιασμό, ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Γρομπανόπουλος, στην ομιλία του έδωσε το στίγμα της παράταξης του, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Χρειαζόμαστε ένα δήμο, καθαρό, αποτελεσματικό, με δράσεις, με δομές, με εργαλεία για την ανάπτυξη και την εύρεση θέσεων εργασίας.

  Το ψηφοδέλτιο μας στελεχώθηκε με αξιόλογους, άφθαρτους ανθρώπους, που διακρίνονται για την κοινωνική, πολιτιστική και συνδικαλιστική τους δράση, πάνω από συμφέροντα και ιδιοτέλειες. Πορευόμαστε, με γνώμονα το ήθος και τις αξίες μας, χωρίς βαρύγδουπες δηλώσεις και μεγαλόστομες υποσχέσεις. Μακριά από πελατειακές σχέσεις, υποσχέσεις, απειλές και άλλες τέτοιου είδους πρακτικές, που δυστυχώς αναβιώνουν στις μέρες μας! Η λύση στα προβλήματα, δεν μπορούν να δοθούν από αυτούς που τα δημιούργησαν. Η μόνη λύση είναι, η ανατροπή αυτής της πολιτικής.

  Εμείς, δημιουργούμε, όλοι μαζί, πέρα από κόμματα, πάνω από ιδεολογίες, φτιάχνουμε μία δυνατή ομάδα ώστε ο Δήμος μας να παίξει ένα νέο ρόλο!

  Τολμάνε, με όρους ευθύνης και μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες και οικονομικά συμφέροντα, να διεκδικήσουμε την διοίκηση του διευρυμένου δήμου Αμυνταίου και αλλάζουμε τον τρόπο σκέψης, αντίληψης, συμπεριφοράς, στόχευσης, διοίκησης, σχεδιασμού και άσκησης πολιτικής, με στόχο την ανάπτυξη του τόπου μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γρομπανόπουλος.

  Κάλεσε τους δημότες του Δήμου να στηρίξουν την παράταξη του, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Απευθυνόμαστε σε μια κοινωνία που αγωνίζεται, που δεν συμβιβάζεται και δε φοβάται άλλο πια. Τους καλούμε να έρθουν μαζί μας και να πορευτούμε, για να δημιουργήσουμε ένα μεγάλο κίνημα Δημοκρατίας, που θα σαρώσει το παλιό και το φθαρμένο και θα αντιτάξει στην ανιδιοτέλεια, στο ψέμα και τους εκβιασμούς, μια άλλη λογική και αισθητική».

  Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του.
Πηγή:ΠΕΡΙΣΚΟΠΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου