Σάββατο, 18 Μαΐου 2019

Κούρτης Βασίλης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Επανεκκίνηση»


Σε μια πόλη με απίστευτη φυσική ομορφιά, σε μια κοινωνία με δυνατότητες ουσιαστικής ανάπτυξης και δημιουργίας, στη Φλώρινα με τον τεράστιο πολιτιστικό πλούτο…Σε αυτή την περιοχή που το μέλλον των νέων ανθρώπων μοιάζει αβέβαιο. Στη πόλη και το χωριό που εμείς οι ίδιοι μεγαλώσαμε και που τώρα μεγαλώνουν τα παιδιά μαςκαι τα εγγόνια μας, τα παιδιά σας  και τα
εγγόνια σας…ήρθε η στιγμή να κάνει ο καθένας τον δικό του απολογισμό γιατί αφορά το μέλλον μας.
ΕΓΩ  ως μέλος αυτής της κοινωνίας αρνούμαι να δεχτώ και να επιλέξω ΠΑΛΙ για την εξουσία ανθρώπουςπου τους δόθηκε η ευκαιρία επί σειρά ετών να προάγουν πολιτισμό, να διορθώσουν κακώς κείμενα, να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής του πολίτη, να στηρίξουν τους νέους και τις ευπαθείς ομάδες και το αποτέλεσμα των πράξεων τους να είναι άκρως απογοητευτικό.
Δε θα προβώ σε δηλώσεις με μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Στόχος μας είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ και μόνο η αλήθεια και η εμπιστοσύνη των πολιτών. Η Φλώρινα χρειάζεται ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους και μάχονται για το κοινό συμφέρον ανεξάρτητα αν έχουν δείξει δείγματα γραφής στον Δήμο.Πρόθεση μαςδεν είναι η προσήλωση του ατομικού συμφέροντος, αλλά η επανεκκίνησηπου θα κάνει την διαφορά των προηγούμενων χρόνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου