Πέμπτη, 30 Μαΐου 2019

Σύλληψη 4 ατόμων σε Κοζάνη και Φλώρινα για διάφορα αδικήματα


Συνελήφθησαν από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κοζάνης και Φλώρινας, τέσσερα (4) άτομα, ηλικίας 25, 34, 46 και 50 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καταδικαστική απόφαση και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών, κατά περίπτωση.
Αναλυτικότερα:

·         Τις πρωινές ώρες της 29-05-2019 στην Κοζάνη, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, συνελήφθη 46χρονος ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 3 γραμμάρια ηρωίνης. Προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.
·         Τις βραδινές ώρες της 28-05-2019 σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πρεσπών, συνελήφθη 34χρονος αλλοδαπός, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας, με ποινή  φυλάκισης 14 μηνών, για παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών και ψευδή ανώμοτη κατάθεση.
·         Τις πρωινές ώρες της 28-05-2019 σε περιοχή της Κοζάνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Βοϊου, συνελήφθη 50χρονος αλλοδαπός, διότι παρέμενε παράνομα στη χώρα.
·         Τις πρωινές ώρες της 29-05-2019 σε περιοχή της Φλώρινας, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κάτω Κλεινών, συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός, διότι παρέμενε παράνομα στη χώρα.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου