Τρίτη, 9 Απριλίου 2019

Στο Αμύνταιο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Φλώρινας


               ΤΑμύνταιο επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γ. Κασαπίδης,συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους της Π.Ε. Φλώρινας.

               Συνομίλησε με πολίτες στη λαϊκή αγορά και τα καταστήματα της πόλης, ενώ αντάλλαξε απόψεις με ανθρώπους της αγοράς για ζητήματα καθημερινότητας και θέματα παραγωγής και διακίνησης προϊόντων.
               Νωρίτερα επισκέφτηκε το Κέντρο Υγείας Αμυνταίου, όπου συζήτησε με τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τις ανάγκες και τις δυνατότητες του κέντρου.
Την περιοδεία του ο κ. Κασαπίδης ξεκίνησε νωρίς το πρωί από τα γραφεία της Δ.Α.Ο.Κ.στο Αμύνταιο,καθώς και την πρώην Ε.Α.Σ. Αμυνταίου. Είχε συνομιλίες με κτηνοτρόφους που του μετέφεραν την αγωνία τους για την οικτρή κατάσταση στις τιμές παραγωγού στα προϊόντα τους, ενώ, παράλληλα, ενημερώθηκε και γιαάλλαβασικά ζητήματα των αγροτών της περιοχής.
         
     
              
ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου