Κυριακή, 7 Απριλίου 2019

Πολιτικά ανέντιμο και ανίκανο το παλιό καθεστώς εκλεγμένων στο Δήμο Φλώρινας


 Για πολιτική ανεντιμότητα  και ανικανότητα κατηγόρησε τους αντιπάλους του ο κ. Δημήτρης  Φαρμακιώτης, υποψήφιος Δήμαρχος για τον Δήμο Φλώρινας στη συνέντευξη του της 4.4.2019, λέγοντας πως ο ίδιος διαφέρει από αυτούς και ότι λέει θα το κάνει πράξη.
Για τις μετακινήσεις  σε διάφορους συνδυασμούς προσώπων του παλιού καθεστώτος επεσήμανε ότι
  «όλοι αυτοί που περάσανε από τον δήμο δεν κάνανε τίποτα και έπρεπε να είχαν ζητήσει συγνώμη από τους δημότες, να πουν ευχαριστώ τον κόσμο που τους ψήφισε και να πάνε σπίτι τους».
Οι κύριοι αυτοί δεν μπορούν να προσφέρουν τίποτα.
Εγώ είπε δεν είμαι ίδιος μ’ αυτούς και δεν θα πάρω κανέναν υποψήφιο απ’ αυτούς.
Στις 10 Απριλίου  θα παρουσιάσει τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους  του, που θα είναι το 70% του συνδυασμού του. 
Για την τηλεθέρμανση επανέλαβε ότι δεν γίνεται και δύσκολα θα γίνει. Θα μπορούσε να είχε γίνει τόσα χρόνια χωρίς δάνεια από το τέλος του λιγνίτη.
Τους κατηγόρησε για πολιτική  ανεντιμότητα και ανικανότητα διευκρινίζοντας πως με τα πρόσωπα   δεν έχει απολύτως τίποτα. Έχει όμως με την πολιτική που ακολουθήσανε όλα αυτά τα χρόνια.
Ανέφερε πως  μονάδα της ΔΕΗ στη Μελίτη είναι η πιο βρώμικη γιατί  επιβαρύνει το περιβάλλον και σε λίγα χρόνια δεν θα μπορούν στα χωριά της περιοχής να πίνουν νερό.  
Για την ενδεχόμενη συνεργασία του με άλλες παρατάξεις ο κ. Φαρμακιώτης δήλωσε ότι «εάν δεν με επιλέξει ως Δήμαρχο ο λαός εγώ θα παραμείνω  στην αντιπολίτευση και δεν θα συνεργαστώ. Πώς να συνεργαστώ με κάποιον που δεν αποδέχομαι; Και όλοι όσοι συμμετέχουμε στον συνδυασμό είμαστε στο ίδιο πνεύμα».
 Στο θέμα της πώλησης των μονάδων είπε ότι η πώληση έχει δρομολογηθεί και δεν μπορεί να αλλάξει. Κι επεσήμανε ότι « πληρώνουμε σήμερα τα λάθη που κάναμε στο παρελθόν. Ο καθένας έβλεπε όλα αυτά τα χρόνια τη βόλεψη του. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει ελπίδα να μην πουληθούν οι μονάδες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου