Δευτέρα, 15 Απριλίου 2019

ΘΟΔΩΡΟΣ ΦΩΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ «Με συνέπεια και στο αύριο».


Αγαπητές φίλες και  φίλοι  συνδημότες,
Ονομάζομαι Φωκάς Θεόδωρος, είμαι καθηγητής πληροφορικής και απόστρατος αξιωματικός των ενόπλων δυνάμεων. Κατάγομαι και κατοικώ στο Φιλώτα, είμαι παντρεμένος με την Κοκκώνη Μαρία, με την οποία απέκτησα δυο παιδιά, τον Δημήτρη και την Ανδρομάχη.

Στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές αποφάσισα να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του δημάρχου Αμυνταίου κου Θεοδωρίδη Κων/νου, «Με συνέπεια και στο αύριο».
Αποδέχτηκα την εξαιρετικά τιμητική πρόταση ενός ανθρώπου που θαυμάζω τον χαρακτήρα, την δοτικότητα, την εμπειρία και κυρίως την ρεαλιστική του προσέγγιση στα περισσότερα πολιτικά θέματα.
Η απόφασή μου ήρθε ως φυσική συνέχεια μιας ανήσυχης πορείας, μεγαλύτερης των δέκα ετών, στα κοινωνικά δρώμενα της περιοχής μας, που ξεκίνησε από τον ποδοσφαιρικό σύλλογο ΘΥΕΛΛΑ Φιλώτα και πέρασε σταδιακά από την Εύξεινο Λέσχη Φιλώτα, τον σύλλογο βόλεϊ ΑΡΙΣΤΕΑΣ, τον σύλλογο χάντμπολ ΜΠΣ Φιλώτα και συνεχίζεται με την ένωση σωματείων χειροσφαίρισης Δυτ. Μακεδονίας και  την ευθύνη λειτουργίας του ΔΑΚ Αμυνταίου.
Πιστεύοντας ακράδαντα στο ρόλο της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και στην αναγκαιότητα της ενεργητικής συμμετοχής όλων μας, στα όσα διαδραματίζονται στον τόπο που μεγαλώνουν τα παιδιά μας, της ομαδικότητας και της ανάληψης πρωτοβουλιών, δεσμεύομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να δικαιώσω όσους από τις φίλες και φίλους συνδημότες με εμπιστευτούν με την ψήφος τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου