Πέμπτη, 4 Απριλίου 2019

«Ολοκλήρωση του πιστοποιημένου βασικού σεμιναρίου ΚΝΧ και πιστοποίηση 5 νέων φοιτητών του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας- Απρίλιος 2019»


Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ένα ακόμα πιστοποιημένο σεμινάριο κτιριακού αυτοματισμού με το πρωτόκολλο ΚΝΧ στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας το διάστημα 14-17 Μαρτίου 2019.
Το ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας παρακολουθώντας τις τεχνολογικές εξελίξεις στο χώρο της ενέργειας και έχοντας σαν σκοπό να συμβάλλει στην εξοικονόμηση της ενέργειας
μέσα από την εκμάθηση νέων τεχνολογιών και να εμπλουτίσει το ήδη πλούσιο εκπαιδευτικό του πρόγραμμα στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας, συνεχίζει την οργάνωση των πιστοποιημένων σεμιναρίων ΚΝΧ  (βασικό, προχωρημένο και επαγγελματικό θέρμανσης – ψύξης) στο χώρο του ΤΕΙ.
Το σεμινάριο πραγματοποιείται σύμφωνα με τις προδιαγραφές του οργανισμού ΚΝΧ στις Βρυξέλλες και κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου όλοι οι συμμετέχοντες εκπαιδεύτηκαν στις έξυπνες ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις και στον κτιριακό αυτοματισμό με το πρωτόκολλο ΚΝΧ. Το ΚΝΧ είναι το μοναδικό παγκόσμιο ανοικτό πρωτόκολλο κτιριακού αυτοματισμού που προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας, άνεση, ασφάλεια και ευελιξία. 
Σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία Energy Performance of Buildings Directive όλα τα νεόδμητα ιδιωτικά κτίρια πρέπει να είναι μηδέν ενεργειακής κατανάλωσης (zero energy buildings) από την 31 Δεκεμβρίου 2020 (για τα δημόσια κτίρια η οδηγία ισχύει  από την 31 Δεκεμβρίου 2018).
Το ΚΝΧ σου εξασφαλίζει πολύ εύκολα να μπορείς να σχεδιάσεις και να υλοποιήσεις κτίρια με μηδέν ενεργειακή κατανάλωση.

Συγχαρητήρια στους νέους ΚΝΧ Partners!!!


Πληροφορίες για επόμενα σεμινάρια: e-mail: info@baiknx.com
Basic KNX course
Hμερομηνία εκπαίδευσης: 14/6/2019 – 17/6/2019
Εγγραφή - πληροφορίες:  https://event.gg/12057/Advanced KNX course
Hμερομηνία εκπαίδευσης: 20/6/2019 – 23/6/2019
Εγγραφή - πληροφορίες:  https://event.gg/12058/
Extreme Professional HVAC KNX course
Hμερομηνία εκπαίδευσης: 7/6/2019 – 11/6/2019
Εγγραφή - πληροφορίες:  https://event.gg/12059/
                                               
                                                         
                                                          Από το  Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου