Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019

« ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ »


 Σας  παρακαλώ θερμά όλα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, να προβείτε στην ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου, ως υποψήφιου Δημάρχου με τον συνδυασμό      « ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ  ΔΗΜΟΥ ΠΡΕΣΠΩΝ  »  εν όψει των προσεχών δημοτικών εκλογών. Παρακαλώ ενημερώστε με για το χρόνο της δημοσίευσης.
Σας ευχαριστώ!

                                                                           Με εκτίμηση
                                                                             Νόνας  Φώτης
                                                                          Κιν. Τηλ. 6974064605
                                                                Email:  fotios.georgiou@gmail.com ΝΟΝΑΣ  ΦΩΤΗΣ
Υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Πρεσπών

   Αγαπητοί μου συνδημότες, έχω την τιμή να σας αναγγείλω την κάθοδό μου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, ως επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού με την επωνυμία « Κίνηση Ενεργών Πολιτών  Δήμου Πρεσπών».
  Βασικός μας στόχος είναι η έξοδος από την προβληματική αυτή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο τόπος μας όχι μόνο εξ αιτίας των δυσμενών συγκυριών, αλλά κυρίως λόγω της ολιγωρίας και της αδυναμίας της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στην υλοποίηση των βασικών προτεραιοτήτων του Δήμου μας.
   Προσβλέπουμε σε μια συλλογική Δημοτική Διοίκηση και στη συνεργασία μας με όλους τους φορείς, έτσι ώστε με την ανάληψη στοχευμένων αναπτυξιακών πρωτοβουλιών και των καινοτόμων δράσεων να πετύχουμε την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στην Πρέσπα, την δυναμική ώθηση της τοπικής οικονομίας, αλλά και την γενικότερη εξυπηρέτηση του συμφέροντος της περιοχής μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.  Σας διαβεβαιώνουμε, ότι  θα πετύχουμε να φέρουμε καλύτερες μέρες  στον τόπο μας.
   Αυτό αποτελεί προσωπική δέσμευση και στόχο ζωής όχι μόνο για μένα, αλλά και για όλους τους συνεργάτες μας.
   Σας ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας για την εμπιστοσύνη με την οποία μας περιβάλλετε.

  
Με  εκτίμηση
 Νόνας  Φώτης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου