Παρασκευή, 8 Μαρτίου 2019

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ


Η ημέρα της γυναίκας είναι μία ημέρα με ιδιαίτερο χαρακτήρα που στόχο δεν έχει να ταυτιστεί με ένα επετειακό γεγονός αλλά να αναδείξει την μοναδική φύση και τον σπουδαίο ρόλο των γυναικών.
Έναν ρόλο πολλαπλό, έναν ρόλο δύσκολο, έναν ρόλο ιδιαίτερο.Έναν ρόλο που θα πρέπει να τυγχάνει της αντίστοιχης αναγνώρισης, της αντίστοιχης εκτίμησης, του αντίστοιχου σεβασμού.
Αυτό, δεν αποτελεί απαίτηση του «γυναικείου κινήματος» αλλά είναι κάτι που το επιβάλλουν η Δημοκρατία και η Νομοθεσία.
Για το 2019, το θέμα της Διεθνούς ημέρας για τη γυναίκα είναι το  ¨BalanceforBetter¨,   «Ισορροπία (μεταξύ των φύλων) για το καλύτερο».
Ο Σπάρτακος (μέσα και από την συμμετοχή του στη Γραμματεία γυναικών της Retunsee που είναι το Δίκτυο των Περιφερειακών Ενεργειακών Συνδικάτων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης και εκπροσωπεί χιλιάδες εργαζόμενους από 12 χώρες) και οι εργαζόμενοι στη ΔΕΗ τιμούν  τη γυναίκα σήμερα, αύριο και κάθε ημέρα, γιατί οι αγώνες της και το αποτύπωμά της είναι αδιάκοπα, καθοριστικά και καταλυτικά.
Χρόνια πολλά και ένα γενναιόδωρο ευχαριστώ στις γυναίκες της οικογένειάς του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ και του Ομίλου ΔΕΗ, χρόνια πολλά και ένα γενναιόδωρο ευχαριστώ στις γυναίκες όλου του κόσμου.


Γραφείο  Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου