Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Στάθης Κοκκινίδης-Υποψήφιος Δήμαρχος Εορδαίας: Επίσκεψη στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας απο κλιμάκιο της κίνησης: ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ


 Σήμερα  Παρασκευή ο επικεφαλής του συνδυασμού Στάθης Κοκκινίδης με κλιμάκιο της Δημοτικής κίνησης  «ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ» επισκέφτηκε το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, για να παρακολουθήσει την Ημερίδα που  διοργάνωσε η ΔΕΗ α.ε. σε συνεργασία με το τμήμα  Γεωπονίας του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και τον Μελισσοκομικό Σύλλογο Κοζάνης.

Με δεδομένη την οικολογική ευαισθησία του υποψήφιου Δημάρχου και την ανησυχία του για την καταστροφή του περιβάλλοντος, σε παγκόσμιο επίπεδο κι όχι μόνο σε τοπικό, καθώς παρατείνεται η  μη τήρηση των Διεθνών Οικολογικών Συμφωνιών, από τα μεγάλα κυρίως κράτη, όπως οι ΗΠΑ, ο Στάθης Κοκκινίδης συνομίλησε με μελισσοκόμους, με παράγοντες της ΔΕΗ καθώς και με τους υπεύθυνους των δενδροφυτεύσεων της ακακίας.
Η άποψη που εξέφρασε στους συνομιλητές του, είναι πως πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στην κοινωνία των μελισσών, γιατί η επιβίωσή τους είναι άμεσα συνδεδεμένη με την επιβίωση της κοινωνίας  των ανθρώπων .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου