Δευτέρα, 4 Φεβρουαρίου 2019

ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΤΙΑ


 Με οδηγό την αγάπη για το χωριό τους, μια ομάδα ανθρώπων αποφάσισε να συμμετάσχει στις δημοτικές εκλογές, κάνοντας τον συνδυασμό «Η ΟΜΟΡΦΗ ΙΤΙΑ», που μοναδικό στόχο έχει την προσφορά και μόνο στο χωριό και τους συγχωριανούς τους.

Είναι μια αξιόλογη ομάδα, ανεξάρτητη και  αυτόνομη, μακριά από ιδιοτελή συμφέροντα και σκοπιμότητες, κομματικές ταμπέλες και καθεστωτικές νοοτροπίες, που ξεκίνησαν την προσπάθεια να σηκώσουν ψηλά την Ιτιά να ζήσει και να αναπτυχθεί.
Με ενθουσιασμό, αγάπη και διάλογο, με καθαρή σκέψη και θέσεις, με συλλογικές αποφάσεις,  στοχεύουν στην προκοπή του χωριού και των ανθρώπων του. 
Είναι ένας αγώνας αγνός, έντιμος και με ανθρώπινο πρόσωπο τώρα και μετά, για να ξεφύγει από τη σημερινή μιζέρια που πνίγει το χωριό. Είναι η ελπίδα του.
Με σχέδιο και όραμα, με διάθεση για δουλειά,  με απόφαση για δράση, με κοινωνική ευαισθησία και οικολογική συνείδηση, ο πυρήνας του συνδυασμού «ΟΜΟΡΦΗ ΙΤΙΑ» που αποτελείται από τους ΠΑΝΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΝΕΔΕΛΚΟ ΧΡΗΣΤΟ, ΤΖΩΤΖΗ ΝΙΚΟΛΑΟ, ΔΟΥΠΚΑΡΙΔΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΤΑΝΤΣΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ, ΤΖΩΤΖΗ ΧΡΗΣΤΟ,  καλεί σε συσστράτευση όλους τους Ιτιώτες και Ιτιώτισσες να στηρίξουν τον συνδυασμό « για μια Ιτιά που μας πρέπει και μας αξίζει», όπως τόνισαν.  Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου