Σάββατο, 2 Φεβρουαρίου 2019

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

          Ο Σύνδεσμος Διαιτητών Ποδοσφαίρου Φλώρινας ενημερώνει τους υποψήφιους διαιτητές ότι οι αιτήσεις συμμετοχής  μαζί με τα δικαιολογητικά που χρειάζονται , θα πρέπει να κατατεθούν στα γραφεία της ΕΠΣ Φλώρινας ( Παύλου Μελά 7 )  μέχρι και τις 18/02/2019 πρωινές ώρες στις εργάσιμες μέρες . Υπεύθυνος της σχολής ορίζεται ο Θωμάς Κωνσταντίνου , Πρόεδρος της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Φλώρινας.
Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στα γραφεία του Συνδέσμου. Υπενθυμίζουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννηθέντες από 1-1-1993 έως και 31/12/2003.
          Τα σχετικά δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν μαζί με την αίτηση είναι: 1.- Πιστοποιητικό γεννήσεως (μπορεί να ζητηθεί από τον Δήμο ή τα ΚΕΠ) 2. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας 3. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (μπορεί να ζητηθεί είτε από τα Δικαστήρια είτε από τα ΚΕΠ με την επισήμανση ότι είναι για την Διαιτησία) 4. Αντίγραφο ή βεβαίωση σπουδών (τουλάχιστον τρίτης (3ης) Γυμνασίου ή άλλης ισοτίμου σχολής). 5. Ιατρικές γνωματεύσεις από ιατρούς καρδιολόγο και οφθαλμίατρο (από δημόσια Νοσοκομεία ή ιδιωτικά ιατρεία).

                                                     ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 
   ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ   ΘΩΜΑΣ                                ΨΑΛΛΙΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
          ( Τηλ : 6947048932)                                                 ( Τηλ. 6932610545

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου