Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

ΕΜΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ! (Επιστολή - κάλεσμα στο συλλαλητήριο της Αθήνας)Παρακολούθησα  με  ιδιαίτερη προσοχή και  προσήλωση το «θέατρο»  των  δύο ημερών που παίχτηκε στη Βουλή των Ελλήνων, με πρόσχημα την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Και ο πιο ανίδεος και άσχετος έχει πλέον καταλάβει ότι στην ουσία,
ήταν η κερκόπορτα με την οποία ανοίγει ο δρόμος για την επίσπευση της διαδικασίας εισόδου στην ημερήσια διάταξη, της «Συμφωνίας των Πρεσπών», με σκοπό την επικύρωσή της από το κοινοβούλιο.
Είμαι θυμωμένος, αγανακτισμένος, αηδιασμένος, μα πάνω από όλα νιώθω για άλλη μια φορά προδομένος από ανθρώπους που, ενώ ψηφίστηκαν πριν από τρεισήμισι περίπου χρόνια με σημαία την κάθαρση, την έξοδο από τα μνημόνια, την επαναφορά στην ομαλότητα και την ανάπτυξη, στην ουσία έχουν γίνει το Άρμα του Ξεπουλήματος του Δημόσιου Πλούτου, (ΔΕΗ, Αεροδρόμια, Λιμάνια, Υπερταμείο κ.ά.) μα πάνω από όλα έχουν γίνει το:
Όνειδος Του Ξεπουλήματος ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!

Είναι δε εξίσου λυπηρό το γεγονός ότι  οι συγκριτικές αναφορές μεταξύ υποστηρικτών της «ελεύθερης διακήρυξης ιδεών» του Ρουβίκωνα και των πατριωτών κατά της «Συμφωνίας των Πρεσπών», ανέδειξαν την πραγματική ιδεολογία και τρόπο σκέψης των νοσηρών εγκεφάλων που δημιούργησαν τη συμφωνία-έκτρωμα, ως συνέχεια εκείνης… του 1949, που είχε αποτολμηθεί στο ίδιο χωριό (Ψαράδες Πρεσπών)με απώτερο τότε σκοπό την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ!
Αλήθεια τι άλλαξε από τότε; Ποιός μας λέει ότι σήμερα δεν επιχειρείται το ίδιο ακριβώς σχέδιο(όπως το 1949);
 Επειδή υπάρχουν δήθεν «διαβεβαιώσεις»; Από ποιους;
Από αυτούς που διέλυσαν την Γιουγκοσλαβία, την Λιβύη, τον Λίβανο;
Από αυτούς που διαλύουν σήμερα την Συρία;
Αυτοί ποτέ τους δεν ήταν εγγυητές αλλά καιροσκόποι, τυφλά όργανα των ορέξεων των ανά την οικουμένη πλουτοκρατών («φονιάδες των Λαών» τους έλεγαν οι σημερινοί κυβερνώντες).
Κάτι άλλαξε λοιπόν, και δεν είναι τίποτε άλλο από την ισχυρή επιθυμία και βούληση των Συριζαίων (και των συν αυτοίς) να μην αποκοπούν οι «συμφύσεις» που έχουν δημιουργηθεί με τις υπουργικές και βουλευτικές καρέκλες για ακόμα λίγο καιρό. Για ακόμα όσο πάει λοιπόν, και όσα αρπάξει ο … μας!
Είναι εξίσου οξύμωρο το γεγονός ότι την στήριξη στην κυβέρνηση την έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο «με πόνο αριστερής "περίκαυστης" ψυχής» καθηγητής Ζουράρις, (αυτός που κάποτε πρότεινε ως ονομασία των Σκοπίων τα π@@@@@ια του) και άλλοι τρείς που κάποτε κυριολεκτικά «έκλαιγαν» με το άκουσμα και μόνο της λέξης Μακεδονία.
«Φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας» τελικά, το αρχαίο ρητό δεν μας έχει γίνει μάθημα…
Κανένα δώρο δεν μπορεί να εξαργυρώσει ως αντίκρυσμα την αποδόμηση της Ιστορίας Μας!
Κανένα χρυσάφι και ασήμι (σε μυριάδες τόνους) σε όποιο καντάρι και εάν μπεί, δεν μπορεί να εξαγοράσει την ΜΑΝΑ Μακεδονία Μας, επειδή στο ειδικό βάρος της έχει προστεθεί και το ΑΙΜΑ των χιλιάδων αγωνιστών που έπεσαν για την Απελευθέρωσή της.
Αυτό το Αίμα που όταν κάποτε καταθέτατε στεφάνια γονατίζατε (με υποκρισία, όπως αποδείχτηκε σήμερα), το απαξιώνετε, το φτύνετε με τις υπογραφές σας!
Εμείς «όσοι Ζωντανοί» «όσοι Μακεδόνες» «όσοι Έλληνες»
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 20-1-2019
Στις 2 το Μεσημέρι
ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!
Επειδή ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ!

Πέτρος Γ. Γώγος
Μέλος συντονιστικής Φλώρινας Για την Μακεδονία!
Για πάντα Έλλην- Μακεδόνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου