Σάββατο, 5 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ


    Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας ανακοινώνεται η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ανά Διεύθυνση Αστυνομίας:


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

·    Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Φλώρινας, πλην του οδικού δικτύου λεκανοπεδίου Πρεσπών.

·  Απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων από το 20ο έως το 30ο χλμ της Επαρχιακής οδού Φλώρινας - Καστοριάς (μέσω Βιτσίου).


Ενημέρωση σχετικά με καιρικά φαινόμενα, διακοπές κυκλοφορίας και συμβουλές οδικής ασφάλειας υπάρχουν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας  www.hellenicpolice.gr.
                               
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

·        Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Γρεβενών.

·        Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο  άνω των 3,5 τόνων,  από το 2ο χλμ εώς και το 46ο  χλμ της Εθνικής οδού  Γρεβενών – Τρικάλων.

·        Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο  άνω των 3,5 τόνων,  από το 120ο χλμ (Α/Κ 07Β Παναγιάς) εώς το 181ο χλμ  (Α/Κ 10 Ανατολικά Σιάτιστας) της Εγνατίας οδού (Α2).


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

·        Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό οδικό δίκτυο του Νομού Καστοριάς.
 
·        Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα   κυκλοφορίας, από το 18ο έως 28ο χλμ της Επαρχιακής οδού Καστοριάς - Φλώρινας (μέσω Βιτσίου).

·     Η κυκλοφορία των οχημάτων στον κάθετο άξονα Εγνατίας Οδού Σιάτιστας- Κρυσταλλοπηγής,  διεξάγεται κανονικά.ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

·    Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε  όλο το Εθνικό, Επαρχιακό και Δημοτικό οδικό  δίκτυο.
  
·        Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο  άνω των 3,5 τόνων,  από το 181ο χλμ ( Α/Κ 10 Ανατολικά Σιάτιστας) εώς το 227ο χλμ ( Α/Κ 13 Πολυμύλου) της Εγνατίας οδού (Α2).

·        Απαγόρευση κυκλοφορίας όλων των φορτηγών οχημάτων με ωφέλιμο φορτίο  άνω των 7,5 τόνων,  από το 25ο χλμ εώς το 50ο χλμ της Εθνικής οδού Κοζάνης – Λάρισας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου