Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019

Λιβελλογράφημα της ΝΟΔΕ Φλώρινας κατά του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα


Υποβιβάζει τα πολιτικά μας ήθη το λιβελλογράφημα του γραφείου τύπου της ΝΟΔΕ Φλώρινας κατά του τοπικού βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Σέλτσα. Η φρασεολογία την οποία χρησιμοποιεί για τον παραπάνω βουλευτή όπως, «ψεκασμένους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», «διχασμένης- διαταραγμένης  προσωπικότητας» παραπέμπει  σε φασίζουσα νοοτροπία που δεν μας πρέπει ως κοινωνία.

Βέβαια οι της ΝΟΔΕ Φλώρινας έχουν επιλεκτική μνήμη και θυμούνται μόνο ότι θέλουν. Αποσιωπούν το γεγονός ότι έγινε πλέον θεσμός στο ελληνικό κοινοβούλιο οι βουλευτές να παρακολουθούν μόνο τους προέδρους των κομμάτων τους όταν ομιλούν. Σε όλους τους άλλους ομιλητές τα έδρανα είναι άδεια. 
Όποια και αν είναι η στάση του κ. Σέλτσα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείς τέτοιους χαρακτηρισμούς. Δεν μας το επιτρέπει ο πολιτικός μας πολιτισμός αλλά και η ανθρώπινη αξιοπρέπεια μας.
Η ΝΟΔΕ Φλώρινας αντί  να επιδίδεται στην ιατρική επιστήμη είναι καλά να βελτιώσει την ορθογραφία και την γραμματική της και αντί για την ψυχοθεραπεία ας ασχοληθεί με τον πολιτικό της ρόλο που είναι η ανάδειξη των τοπικών προβλημάτων των συμπολιτών μας και η υπεράσπιση των  συμφερόντων τους.
Έχει καθημερινά ευκαιρίες να ασχοληθεί με τον τόπο και τους πολίτες του και όχι να κάνει ψυχογράφημα στον όποιο κ. Σέλτσα. Έλεος.

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Φλώρινα 17-01-2019
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με αηδία , και καμία έκπληξη γιατί από τους ψεκασμένους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ  όλα τα περιμένει κανείς, παρακολουθούμε στο σύνολο των ΜΜΕ στο διαδίκτυο (https://www.facebook.com/209791603143628/post/361900991266021/) την
συμπεριφορά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ του νομού Φλώρινας Κώστα Σέλτσα, ο οποίος σε μια κρίσιμη συνεδρίαση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, , να επιδίδετε  σε αήθεις συμπεριφορές στο ναό της Δημοκρατίας, την Βουλή των Ελλήνων. Συγκεκριμένα επιδόθηκε σε πειράματα με τον φακό του κινητού του, απεικονίζοντας εν είδει «shelfie» τον εαυτό του, αποστεωμένο ως «Χάροντα»,
μεσούσης της συνεδρίασης της Βουλής. Του επιστρέφουμε την ειρωνεία, την απαξίωση, τους καυστικούς συνειρμούς. Τέτοιες συμπεριφορές σίγουρα  δεν περιποιούν τιμή ούτε στον ίδιο ούτε στους ανθρώπους του ταλαίπωρου νομού μας, που τον ψήφισαν για να τους εκπροσωπεί.   Τον καλύτερο χαρακτηρισμό που θα μπορούσαμε να του αποδώσουμε είναι αυτός της «διχασμένης- διαταραγμένης  προσωπικότητας», γιατί τους άλλους χαρακτηρισμούς δεν θέλουμε καν να τους εκστομίσουμε, αλλά επιβάλλεται να πούμε τα αυτονόητα:

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ – ΦΥΓΕΤΕ

Γραφείο τύπου
ΝΟΔΕ ΦΛΩΡΙΝΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου