Κυριακή, 11 Νοεμβρίου 2018

ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ OXYGEN ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ


Ο Βουλευτής Π.Ε Φλώρινας Γιάννης Αντωνιάδης στα πλαίσια των επισκέψεων του  σε επιχειρήσεις και συλλόγους , επισκέφτηκε το γυμναστήριο OXYGEN  ιδιοκτησίας του κ. Ιωαννίδη Κώστα και Γιαννιτσοπούλου Ελένης.
Ο κ. Ιωαννίδης ξενάγησε τον κ. Βουλευτή στις εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου και τον ενημέρωσε
για τις δράσεις και τις επιτυχίες  του Συλλόγου. Συγκεκριμένα ο αθλητής Κεραμίδης Παναγιώτης κατέκτησε την 4η θέση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Kyokushin Budokai που διεξήχθη στην Πολωνία στις 21/05/2018 , ενώ στο ίδιο πρωτάθλημα ο Ιωαννίδης Κώστας ανεδείχθη ο καλύτερος διαιτητής του τουρνουά, για 3η φορά σε Πανευρωπαϊκή διοργάνωση.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανέβει στην 5η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και να είναι πλέον Αρχηγός της Ελληνικής Διαιτησίας στο Kyokushin Budokai. Την Κυριακή  11/11/2018  ο Σύλλογος θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Καλαμπάκα ενώ στις 24/11/2018   θα συμμετέχει στο Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα στη Βαρσοβία.
Ο κ. Βουλευτής συνεχάρη τον κ. Ιωαννίδη για τις προσωπικές του επιτυχίες αλλά και για τη γενικότερη προσπάθεια που γίνεται στην Ομοσπονδία Kyokushin Budokai  και τόνισε ότι οι επιτυχίες αυτές είναι πολύ σημαντικές  για μια μικρή πόλη όπως είναι το Αμύνταιο. Επίσης τόνισε ότι το Kyokushin Budokai είναι ένα άθλημα που σταθερά ανεβαίνει στην Ελλάδα και κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους και ότι   θα βρίσκεται δίπλα στην Ομοσπονδία ,  συμβάλλοντας με τις δυνάμεις του στην ευόδωση των προσπαθειών.ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου