Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018

Συνάντηση του αγροτικού συλλόγου Δήμου Αμυνταίου με τον υφυπουργό αγροτικής ανάπτυξης


Το Σάββατο 24-11-2018 η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου κα Κρητικού Διαμάντω και το μέλος κος Αθανασιάδης Λάζαρος πραγματοποίησαν συνάντηση με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κο Κόκκαλη Βασίλειο στο γραφείο του στη Λάρισα. Τα θέματα που συζητήθηκαν κυρίως, πέραν όλων των άλλων, ήταν τα εξής:

Ø Το μεγάλο τίμημα ανά στρέμμα που έχει καταλογισθεί αδικαιολόγητα από την ΕΤΑΔ στους αγρότες που καλλιεργούν στις παραλίμνιες εκτάσεις της λίμνης Βεγορίτιδας.
Ø Η αδικαιολόγητη στάση όλων των φορέων στη διαχείριση των υπέργειων υδάτων της Δυτικής Μακεδονίας και κυρίως της περιοχής Αμυνταίου που έχουν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίζουν καλλιεργήσιμες εκτάσεις στη λίμνη Βεγορίτιδα.
Ø Τέλος, ο κος Αθανασιάδης Λάζαρος έθεσε το πρόβλημα που έχει δημιουργήσει η αλλαγή θεσμικού πλαισίου στους συνεταιρισμούς όλης της χώρας με αποτέλεσμα εκατοντάδες πρόεδροι ανενεργών πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών να είναι εγκλωβισμένοι φορολογικά.
Ο Υφυπουργός κος Κόκκαλης Βασίλειος υποσχέθηκε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες, ώστε να δοθούν οι καλύτερες λύσεις στα παραπάνω θέματα.

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
  ΔΗΜΟΥ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ
1 σχόλιο: