Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2018

Μήνυμα του βουλευτή Φλώρινας Γιάννη Αντωνιάδη για την έναρξη της σχολικής χρονιάς


          Αγαπητοί εκπαιδευτικοί, μαθητές, μαθήτριες και γονείς,
           Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την έναρξη μιας ελπιδοφόρας αρχής. Ένα ακόμη πολύτιμο ταξίδι στη γνώση και στη δημιουργία ξεκινά σήμερα.  Ένας νέος κύκλος ζωής αρχίζει, γεμάτος όνειρα, αξίες, μόρφωση και δημιουργία. Εύχομαι στους μαθητές να οπλιστούν με δύναμη και υπομονή στο καινούργιο ταξίδι που ξεκινούν προς κατάκτηση της γνώσης και να αξιοποιήσουν τις θυσίες που κάνουν οι οικογένειές τους.

          Στους  εκπαιδευτικούς,  εύχομαι καλή δύναμη ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στο δύσκολο έργο τους, που εκτός από την μετάδοση γνώσεων αφορά και στην παροχή προτύπων που θα εμπνεύσουν τους μαθητές ώστε να εξελιχθούν σε συγκροτημένες προσωπικότητες. Οι εκπαιδευτικοί έχουμε ευθύνη να αποτελέσουμε φωτεινά παραδείγματα δημιουργικότητας, συνεργασίας, ενθάρρυνσης και στήριξης των μαθητών και των οικογενειών τους.  
          Καλή δύναμη και στους γονείς που με υπομονή και αγάπη στέκονται πλάι στα παιδιά τους σε αυτήν την προσπάθεια. Ως εκπαιδευτικός  κι εγώ ο ίδιος, αλλά και ως γονιός, γνωρίζω πολύ καλά κάθε πτυχή της μαθητικής ζωής.
Καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!
                                                                                                                                 
   Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου