Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

1ης Πανελλήνιας Κλαδικής Έκθεσης & Συνεδρίου Αρωματικών & Φαρμακευτικών Φυτών


     Το Επιμελητήριο Φλώρινας και τα Επιμελητήρια Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης ανακοινώνουν  ότι η «1η Πανελλήνια Κλαδική Εκθεση Αρωματικών και Φαρμακευτικών Φυτών και Προϊόντων αυτών»  θα πραγματοποιηθεί στην Κοζάνη, στο Νομό με τα περισσότερα
καλλιεργούμενα στρέμματα αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών (μεταξύ άλλων κρόκος, ρόδα, λεβάντα, τσάι του βουνού, ρίγανη, φασκόμηλο κ.α.),  από 19 έως 21 Οκτωβρίου 2018 στο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου, στο Δημοτικό διαμέρισμα Κοίλων.
   Τα 4 Επιμελητήρια Δυτικής Μακεδονίας,  οι Δήμοι της περιφέρειας  και η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας θέλοντας να ενισχύσουν την τάση αυτή θέτουν σε λειτουργία την κλαδική αυτή έκθεση ταυτόχρονα με αντίστοιχο Επιστημονικό Συνέδριο.
   Στόχος είναι τόσο η έκθεση, όσο και το Συνέδριο να αποτελούν ετήσιο γεγονός και σημείο αναφοράς, για τις εξελίξεις γύρω από τον κλάδο των αρωματικών και φαρμακευτικών φυτών για τους ανθρώπους της αγοράς, αλλά και της επιστημονικής κοινότητας.
    Από την πρώτη κιόλας χρονιά στο σημαντικό αυτό γεγονός θα συμμετέχουν κορυφαίοι επιστήμονες και επιχειρήσεις της Ελλάδας, χωρών της Ε.Ε. και της Ασίας.
    Στην έκθεση Κοζάνης θα δοθεί η δυνατότητα σε μεγάλο αριθμό εκθετών κι εμπορικών επισκεπτών να συναντηθούν για θέματα που τους ενδιαφέρουν άμεσα.
     Σε σύντομο χρονικό διάστημα οι επισκέπτες θα μπορούν να συναντήσουν μεγάλο αριθμό επαγγελματιών παραγωγών και παραγωγικών επιχειρήσεων, που θα παρουσιάζουν με τον καλύτερο τρόπο, με την υποστήριξη της έκθεσης και από το Υπουργείο Αγροτικής Οικονομίας και Τροφίμων, τα επώνυμα, πιστοποιημένα, ποιοτικά προϊόντα τους.
     Οι εκθέτες και τα προϊόντα θα πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις νομιμότητας, πιστοποιημένης ποιότητας και επαγγελματισμού.
    Οι εμπορικοί επισκέπτες ομοίως θα πληρούν όρους νομιμότητας, φερεγγυότητας και επαγγελματισμού.
     Οι διοργανωτές καλούν τους παραγωγούς και τις επιχειρήσεις να δηλώσουν συμμετοχή. Κόστος ενοικίασης Περιπτέρου 50,00 Ευρώ/τ.μ. (Επισημαίνεται ότι για τους συμμετέχοντες- μέλη των Επιμελητηρίων Δυτικής Μακεδονίας και παραγωγούς θα γίνει έκπτωση ενοικίου κατά 50%).
   Πληροφορίες για συμμετοχές παραγωγών και επιχειρήσεων στο Επιμελητήριο Φλώρινας  στο τηλ. 23850 22466 και στα κατά τόπους Επιμελητήρια Γρεβενών, Καστοριάς και Κοζάνης.

Φλώρινα, 20-09-2018
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου