Σάββατο, 11 Αυγούστου 2018

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας πρωτοπόρος  στον αγώνα για την σωτηρία της Βεγορίτιδας με αίσθημα ευθύνης στο περιβάλλον και στην τοπική κοινωνία διοργανώνει εκδήλωση ενημέρωσης, με την διαδικτυακή συμμετοχή Πανεπιστημιακών επιστημόνων, την Κα. Μουστάκα Μαρία καθηγήτρια Βιολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και την Κα. Παπαδημητρίου Θεοδότη ματαδιδακτορική ερευνήτρια του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το Σάββατο 12 Αυγούστου 08:00 μ.μ στο Πνευματικό Κέντρο Άρνισσας.

Στη συγκέντρωση οι δύο επιστημόνισες θα ενημερώσουν τον κόσμο για το φαινόμενο που παρουσιάστηκε στη λίμνη Βεγορίτιδα και θα απαντήσουν σε κάθε ερώτηση που θα τους τεθεί από το κοινό.
Θεωρούμε πως απέναντι στο τεράστιο πρόβλημα της ρύπανσης της λίμνης η σωστή και επιστημονικά τεκμηριωμένη ενημέρωση είναι η αρχή για την εύρεση λύσης ώστε άμεσα να ξεκινήσουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για τη σωτηρία της λίμνης.
Ο Σύλλογος Προστασίας Βεγορίτιδας καλεί όλους τους κατοίκους της περιοχής, τους ανθρώπους που αγαπούν τη Βεγορίτιδα, να συμμετέχουν μαζικά ώστε να ενημερωθούν υπεύθυνα και σωστά για τις πραγματικές διαστάσεις του προβλήματος , τις επιπτώσεις της μόλυνσης στη ζωή και την υγεία μας και στην κοινωνία της περιοχής γενικότερα.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑΣ

2 σχόλια:

  1. ΑΛΗΘΕΎΕΙ ???? ότι σε επίσημα έγγραφα της 3ης Υγ.Περιφ. αλλα και του Υπουργείου Υγείας ότι το νοσοκομείο Φλώρινας αναγράφεται ώς Μ.Υ. Φλώρινας ( Μονάδα Υγείας Αστικού Τύπου) /...Για ψάξτε το κ παρατηρητή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. .Tα επίσημα έγγραφα αφορούν το ΤΟΜΥ-Μονάδα Υγείας Φλώρινας και ΟΧΙ το νοσοκομείο Φλώρινας. Οι πολίτες της Φλώρινας να μην ανησυχούν το Νοσοκομείο σε καμιά περίπτωση δεν θα καταντήσει κέντρο υγείας .Γίνανε φιλότιμες προσπάθειες για την επιστημονική στελέχωση του ώστε οι κάτοικοι της Φλώρινας να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας παροχές νοσοκομειακών αναγκών με όσα μέσα και ανθρώπινο δυναμικό διαθέτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή