Σάββατο, 21 Ιουλίου 2018

Πρόσκληση στην ταινία μικρού μήκους "LastΒreach"

Οι δημιουργοί της ταινίας μικρού μήκους «LastΒreach» σας προσκαλούν στη Συνέντευξη Τύπου και Προβολή της ταινίας, την Παρασκευή27 Ιουλίου 2018 και ώρα 20:30μ.μ.στην αίθουσα εκδηλώσεων
του Πνευματικού Κέντρου Αμυνταίου.
Το LastΒreach είναι ένα φιλόδοξο καλλιτεχνικό εγχείρημα που ως στόχο έχει να αποδείξει ότι μπορεί να γεφυρωθεί σε σημαντικό βαθμό το τεράστιο οπτικό και τεχνικό χάσμα μεταξύ μιας παραγωγής εκατομμυρίων και μιας ανεξάρτητης παραγωγής. Επιχειρεί να δείξει  ότι με πολύ χαμηλού κόστους- αλλά προσεκτικά επιλεγμένο- εξοπλισμό, με αποδοτική αξιοποίηση της τεχνολογίας DigitalVideo σε
συνδυασμό με επαγγελματικού επιπέδου κατάρτιση, φαντασία, πάθος και πολύ καλούς φίλους η διαχωριστική γραμμή ανάμεσα σε μια δυσθεώρητου κόστους Χολλυγουντιανή παραγωγή και μια παραγωγή μηδενικού budget γίνεται δυσδιάκριτη. Στην ουσία πρόκειται για ένα πείραμα δημιουργίας ενός block-buster σε μικρογραφία.
Στο LastBreach συμμετέχουν  ηθοποιοί από την καλλιτεχνική ομάδα του Βόρειου Πεδίου Πτολεμαΐδας αλλά και δεκάδες φίλοι από την περιοχή του Αμυνταίου, ως βοηθητικοί ηθοποιοί. Η ανταπόκριση όλων ήταν εντυπωσιακή. Συνολικά περισσότερα από 100 άτομα αφιέρωσαν χρόνο και θετική διάθεση για να στεφθεί με επιτυχία το εγχείρημα.
Σημαντική βοήθεια στην υλοποίηση του project έδωσαν η Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών Αμυνταίου και ο Δήμος Αμυνταίου, που χωρίς την συνδρομή τους  δεν θα ήταν εφικτή η υλοποίηση των σύνθετων σκηνών που απαιτούσαν δεκάδες ηθοποιούς, αλλά και γυρίσματα σε χώρους που δεν  θα μπορούσαν να γίνουν διαφορετικά.
Πρόγραμμα:
Χαιρετισμός επισήμων
Χαιρετισμός Εκπροσώπου Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών
Χαιρετισμός Εκπροσώπου Βόρειου Πεδίου
Προβολή ταινίας
Παρουσίαση από την ομάδα παραγωγής-συντελεστών
Συζήτηση

Με εκτίμηση
 η Ομάδα Παραγωγής
Χρήστος Φιλίππου, Βασίλης Ελευθεριάδης, Βασίλης Χρηστίδης, Θόδωρος Φιλίππου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου