Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

Συνάντηση του Βουλευτή Φλώρινας Κωνσταντίνου Σέλτσα με την επιτροπή συλλογής υπογραφών για τη στήριξη του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ στη Φλώρινα


Στις 29/6/2018 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών της επιτροπής συλλογής υπογραφών για τη στήριξη του Πανεπιστημίου και του ΤΕΙ στη Φλώρινα με τον Βουλευτή κ. Κωνσταντίνο Σέλτσα. Κατά την επίσκεψη της επιτροπής στο γραφείο του κ. Βουλευτή παραδόθηκε ο φάκελος με όλες
τις υπογραφές (χειρόγραφες και ηλεκτρονικές) προκειμένου να διαβιβαστεί από τον Βουλευτή στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. 
Η καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος κ. Άννα Σπύρτου ενημέρωσε τον Βουλευτή για την εντυπωσιακή ανταπόκριση των συμπολιτών μας στο κάλεσμα που απηύθυνε η επιτροπή. Συγκεκριμένα μαζεύτηκαν 8.611 υπογραφές (6.818 σε έντυπη μορφή και 1.793 σε ηλεκτρονική) υπέρ της δήλωσης των φορέων της Φλώρινας για το μέλλον του Πανεπιστήμιου και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονία. Οι υπογραφές αυτές συγκεντρώθηκαν σε διάστημα περίπου 20 ημερών.
Ο κ. Βουλευτής, αφού συνεχάρη την επιτροπή για την εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία, δεσμεύτηκε να μεταφέρει τις υπογραφές στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας. Συγκεκριμένα, δήλωσε: « Οι υπογραφές αυτές δείχνουν τα οξυμένα αντανακλαστικά και την αγάπη της τοπικής κοινωνίας προς το Πανεπιστήμιο. Η παράδοση της πόλης μας στις ανθρωπιστικές, γεωπονικές και καλλιτεχνικές σπουδές είναι η παρακαταθήκη μας. Πάνω σε αυτή οφείλουμε να φτιάξουμε ένα νέο ενδυναμωμένο Πανεπιστήμιο με τη Φλώρινα βασικό πρωταγωνιστή. Θα μεταφέρω με πολλή χαρά τις υπογραφές των Φλωρινιωτών στο Υπουργείο Παιδείας. Θα μεταφέρω το μήνυμα ότι θέλουμε ένα ισχυρό Πανεπιστήμιο με εξωστρέφεια και αναπτυξιακά χαρακτηριστικά για την περιοχή».
Από το Γραφείο Τύπου του Βουλευτή         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου