Τρίτη, 3 Ιουλίου 2018

η 2η Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία στην Καστοριά


      Σήμερα στη πόλη της Καστοριάς, πραγματοποιήθηκε η 2η Διαμαρτυρία για τη Μακεδονία με τη συμμετοχή απλών πολιτών σημειώνοντας πολύ μεγάλη επιτυχία. Για μια ακόμα φορά η κ. Τελιγιορίδου, όπως και κάθε άλλο κομματικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ «απουσίαζαν» από τα γραφεία τους, όμως μερίμνησαν κάλλιστα να αφήσουν πίσω τους ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που αριθμούσαν άνω τους 60 άνδρες, μπλοκάροντας όλους τους δρόμους που
οδηγούσαν έξω από το γραφείο της. Αυτή η συμπεριφορά έδειξε για άλλη μια φορά την πολιτική δειλία της κ. Τελιγιορίδου να αντιμετωπίσει τους συμπολίτες της, να τους κοιτάξει στα μάτια και να είναι ειλικρινείς μαζί τους. Απέδειξε ότι στον ηρωικό Νομό Καστοριάς, των εθνικών αγώνων των ηρώων και μακεδονομάχων φάνηκε κατώτερη των περιστάσεων επιλέγοντας αντί να είναι μαζί με τον λαό να είναι απέναντι στον λαό λογίζοντας την πολιτική της καριέρα και μόνο. Ωστόσο, οι  πολίτες της Καστοριάς σήμερα κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας, τοιχοκόλλησαν στην θύρα του γραφείου της Ψήφισμα, ζητώντας όταν η επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών έρθει για κύρωση στην βουλή να μην την ψηφίσει. Λειτουργώντας πάντα ακριβοδίκαια το ίδιο Ψήφισμα, τοιχοκολλήθηκε και στο γραφείο της βουλευτού ΝΔ Καστοριάς κ. Μαρίας Αντωνίου.
      Η κ. Τελιγιορίδου, όπως και η κ. Αντωνίου, θα πρέπει να εισακούσουν το δίκαιο αίτημα των πολιτών της Καστοριάς και να αναλάβουν σοβαρά τις ευθύνες τους απέναντι στην ιστορία, την κοινωνία και την Δημοκρατία. Κανένας δεν δικαιούται να παίζει με τα κεκτημένα και τις θυσίες χιλιάδων Ελλήνων για την Μακεδονία. Ο καθένας θα κριθεί για τις πράξεις του αλλά πολύ περισσότερο αυτοί που θα πουλήσουν και προδώσουν την μια και ελληνική μας Μακεδονία.

Ιωάννης Μ. Τσακιρίδης
Μουσικολόγος του Ελληνικού Λαϊκού Πολιτισμού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου