Κυριακή, 13 Μαΐου 2018

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ Β2Β ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ


Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε, την 10η Μαΐου, το που διοργανώθηκε από τη Επιμελητήρια Πάφου- Κοζάνης και Φλώρινας, στο κτίριο της Παλιάς Ηλεκτρικής- έναν πολυχώρο πολιτισμού, παλιό εργοστάσιο παραγωγής ηλ. Ρεύματος στην Πάφο. Εκεί που για ακόμη μία χρονιά, χτύπησε η καρδιά των επαγγελματιών του των κλάδων τροφίμων και κατασκευαστικού με τη
συμμετοχή 35 επιχειρήσεων, όπου μέσα σε 4 ώρες πραγματοποίησαν έναν μεγάλο αριθμό στοχευμένων συναντήσεων, με αντίστοιχα γραφεία από την ευρύτερη περιοχή της Πάφου και Λεμεσού Κύπρου,  επιχειρήσεις που εδράζονται στην Κύπρο αλλά αναπτύσσουν επιχειρηματικές  δραστηριότητες , στη Μέση Ανατολή από όλους τους κλάδους επιχειρήσεων. Τον θεσμό, τίμησε με την παρουσία του και χαιρέτησε ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Πάφου, κος Ανδρέας Δημητριάδης  με σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο, ο οποίος επισήμανε τη σημαντικότητα των B2B συναντήσεων, για τις επιχειρήσεις των τροφίμων και την ανάδειξη του  μοναδικού ποιοτικού πρωτογενή τομέα, με
στόχο την ακόμα μεγαλύτερη προσέλκυση συνεργασιών από τη Διεθνή αγορά. Ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Κοζάνης Νίκος Σαρρής, δήλωσε:
«Η πρώτη  χρονιά το 2018, ως μια χρονιά που βρισκόμαστε στην διοίκηση του Επιμελητηρίου σημειολογικά συμπίπτει με τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Επιμελητηρίου. Η προτεραιότητα μας είναι να αναδείξουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας αρχής γενομένης από σήμερα μαζί με τους αδελφούς μας , εδώ στην Πάφο. Η χρονιά καταγράφεται εξαιρετική για την Ελλάδα, τόσο σε επίπεδο επισκεπτών, όσο και σε επίπεδο τζίρου συναλλαγών.
 Το 2019 διαφαίνεται ακόμα καλύτερο. Η δυτική Μακεδονία- η Κοζάνη , η Φλώρινα δεν θα αισθανθούν αυτά που θα εισπράξουν οι περιοχές που υποδέχονται τουρισμό. Όμως τα μοναδικά προϊόντα, η γευσιγνωσία, τα φυσικά τοπία, οι οινικοί προορισμοί, ακόμα και η τεχνογνωσία που έχει συσσωρευθεί στον κατασκευαστικό τομέα και  άλλα πολλά μπορούν να αποτελέσουν ομφάλιο λώρο συνεργασίας με τους αδερφούς Κυπρίους- οι οποίοι διαγράφουν μια εξαιρετική πορεία στον τομέα του εμπορίου, της παροχής υπηρεσιών και στον τουρισμό.
Τη 2η μέρα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση γευσιγνωσίας. Εξειδικευμένοι Σεφ θα μαγειρέψουν εδέσματα της περιοχής τους χρησιμοποιώντας τοπικά προϊόντα ενώ παράλληλα Σεφ ζαχαροπλαστικής θα παρασκευάσουν τοπικά και ελληνικά γλυκά.
 
ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου