Σάββατο, 28 Απριλίου 2018

ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΕΛΛΗΣ


Η κινητή μονάδα του Θεαγένειου νοσοκομείου θα βρίσκεται στην Κέλλη σήμερα Σάββατο, προκειμένου σε συνεργασία με τον σύλλογο αιμοδοτών Κέλλης να πραγματοποιήσουν μαστογραφίες στις γυναίκες της Κέλλης.
Εκτός από την σπουδαία αυτή πρωτοβουλία την Παρασκευή 27 Απριλίου ο σύλογος  Αιμοδοτών Κέλλης μετέβη στο Αντίγονο Αμυνταίου  για αιμοληψία.

Οι στενές σχέσεις φιλίας στρατού και Κέλλης φαίνεται ότι βρίσκονται σε σταθερές βάσεις αφού συχνά πυκνά κάνει την παρουσία του στην περιοχή είτε σε τοπικές εκδηλώσεις είτε πραγματοποιώντας ασκήσεις.
 Στο πλαίσιο αυτό την Τετάρτη 25   η 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχίας Κιλκίς με διοικητή τον Ταξίαρχο Πάρι Καπραβέλο ήρθε στην Κέλλη και κατασκήνωσαν στο εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου για 2 μέρες

  Να επισημάνουμε ακόμα την παρουσία αυτές τις μέρες στη  Κέλλη  του Υποστράτηγου διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πέτρου Δεμέστιχα,  του Ταξίαρχου Πάρι Καπραβέλου Διοικητή  της 71ης Ταξιαρχίας, του  Ταξίαρχου Ν. Κατσίκα διοικητή  της 9ης Ταξιαρχίας, του  Διοικητή  του 1ου Συντάγματος Πεζικού Καρατζά Παναγιώτη. 


 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου