Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

ΕΛΑΜΨΕ Η ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ!!!Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3ο Διεθνές Φεστιβάλ Επιταπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας. Το Φεστιβάλ διοργάνωσαν οι ΣΑΡΙΣΕΣ Φλώρινας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρεσπών με την αιγίδα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. Επίσημος χορηγός της διοργάνωσης ήταν ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Φασολοπαραγωγών Πρεσπών «Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ», ο οποίος αθλοθέτησε τα χρηματικά έπαθλα.

Το Φεστιβάλ διήρκησε τρεις ημέρες περιελάμβανε αγώνες διπλού αντρών την Παρασκευή 23/6/17, ατομικό αντρών σε ηλικιακές κατηγορίες -34, 35-49, 50-59, 60+, ατομικό γυναικών το Σάββατο 24/6/17 και το επαμοιβόμενο απλό αντρών χωρίς ηλικιακό διαχωρισμό την Κυριακή 25/6/17. Δεν πραγματοποιήθηκαν λόγω μικρής συμμετοχής το διπλό γυναικών και το διπλό μικτό όπως προβλεπόταν από την προκήρυξη.
Οι αγώνες διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο «ΠΑΤΟΥΛΙΔΕΙΟ» του αθλητικού κέντρου Πρεσπών. Πήραν συνολικά μέρος 80 αθλητές/τριες από 6 χώρες: Ελλάδα, Σερβία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Πολωνία, FYROM. Από την
Ελλάδα είχαμε συμμετοχές από την Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Σίνδο, Πολύγυρο, Βέροια, Έδεσσα, Κοζάνη, Καστοριά, Ιωάννινα, Φλώρινα. Το κύριο χαρασκτηριστικό των αγώνων ήταν το υψηλό επίπεδο των αθλητών που αγωνίστηκαν (π.χ. Ντανιέλ Τσιόκας, Άρθουρ Ντανιέλ) εκτοξεύοντας στα ύψη το αγωνιστικό επίπεδο. Παρόλα αυτά στο τριήμερο που διήρκησε το Φεστιβάλ δόθηκαν ευκαιρίες σε όλους τους συμμετέχοντες να παίξουν πολλά παιχνίδια ανεξάρτητα το αγωνιστικό τους επίπεδο.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και έκαναν απονομές στους νικητές ο Δήμαρχος των Πρεσπών Πασχαλίδης Παναγιώτης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παπαδόπουλος Βασίλειος και ο Υπεύθυνος Πολιτισμού του Δήμου Πρεσπών Τριανταφυλλίδης Αθανάσιος.
Η ακριτική Φλώρινα με τον πιο απομακρυσμένο Δήμο της χώρας απέδειξε με τη διοργάνωση αυτή, ότι μπορεί να απέχει πολύ μακριά από την Αθήνα, βρίσκεται όμως πολύ κοντά στις χώρες των Βαλκανίων και μπορεί να αποτελέσει γέφυρα και κέντρο αθλητισμού και πολιτισμού φέρνοντας κοντά τους χιλιάδες φίλους της επιτραπέζιας αντισφαίρισης που υπάρχουν στις χώρες αυτές δημιουργώντας δεσμούς φιλίας. Όλοι οι φιλοξενούμενοι αθλητές έμειναν ενθουσιασμένοι από τους αγώνες, αλλά και από την πανέμορφη Πρέσπα που τη γνώρισαν από κοντά με τις περιηγήσεις τους  στον ελεύθερό τους χρόνο.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ με τις υποδομές και την εμπειρία που διαθέτουν είναι σε θέση να φιλοξενούν μεγάλους αγώνες και το απέδειξαν για μία ακόμα φορά. Είμαστε σίγουροι ότι το επόμενο φεστιβάλ θα είναι ακόμα καλύτερο και ότι θα έχουμε στη Φλώρινα περισσότερους και ακόμα καλύτερους αθλητές.
Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης:
Τον Δήμο Πρεσπών, τον Συνεταιρισμό «Ο ΠΕΛΕΚΑΝΟΣ», την Γραμματεία των αγώνων Τίνα Κρόττα και Μαίρη Τσίπου, τον διαχειριστή του ηλεκτρονικού προγράμματος υποστήριξης Στάθη Αθανάσιο, το Ξενοδοχείο «ΠΛΑΤΥΘΕΑ», το κατάστημα αθλητικών ειδών “gpsports” του Γιώργου Πετρόχειλου. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε το Ράδιο Φλώρινα για την ηχητική κάλυψη της διοργάνωσης.
Ευχόμαστε σε όλους ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!            
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
PELEKANOS TT GRAND PRIX
1ος: Τσιόκας Ντανιέλ, Αθήνα
2ος: Arthur Daniel, Gdansk, POLAND
3οι : Predoaica Liviu, Slatina, Romania
       Jovanovski Zoran, Prilep, FYROM
ΔΙΠΛΟ ΑΝΤΡΩΝ
1οι : Τσιόκας Ντανιέλ/Πετρόχειλος Γιώργος, Αθήνα
2οι : Jovanovski Zoran/Petreski Mile, Prilep, FYROM
3οι : Λυκοστράτης Κων/νος/Παζαρτζικλής Διονύσης, Βέροια
       Γκιμουρτζίνας Αχιλλέας/Γκιμουρτζίνας Τρύφων, Καστοριά
ΑΠΛΟ ΑΝΤΡΩΝ -34
1ος : Lashkoski Andrej, Prilep, FYROM
2ος : Milenkovic Branislav, Vranje, SERBIA
3οι : Klamut Jarek, Gdansk, Poland
        Ζαγκότσης Δημήτρης, Θεσσαλονίκη
ΑΠΛΟ ΑΝΤΡΩΝ 35-49
1ος : Daniel Arthur, Gdansk, Poland
2ος : Predoaica Liviu, Slatina, Romania
3οι : Τσιόκας Ντανιέλ, Αθήνα
        Πετρόχειλος Γιώργος, Αθήνα
ΑΠΛΟ ΑΝΤΡΩΝ 50-59
1ος : Jovanovski Zoran, Prilep, FYROM
2ος: Telemkov Risto, Skopje, FYROM
3οι: Simic Miroslav, Skopje, FYROM
       Petreski Mile. Prilep, FYROM
ΑΠΛΟ ΑΝΤΡΩΝ 60+
1ος : Σκλιας Αλέξανδρος, Φλώρινα
2ος : Nedko Hristov, Sofia, BULGARIA
3ος : Σιώπης Χρήστος, Κοζάνη
ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1η : Φωτιάδου Χρυσή, Φλώρινα
2η : Ευθυμίου Άννα, Φλώρινα
3ες: Ρούφα Ευτυχία, Φλώρινα
       Άμπα Δέσποινα, Φλώρινα


ΚΛΗΡΩΣΗ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ ΣΑΡΙΣΩΝ

Με τη λήξη του 3ου Διεθνές Φεστιβάλ Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Φλώρινας στις 25/6/2017 πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς του συλλόγου με δώρο μία τηλεόραση SAMSUNG 40’’. Ο τυχερός αριθμός είναι: 1106
Ο τυχερός νικητής/τρια καλείται να επικοινωνήσει με το σύλλογο στο τηλέφωνο 6937164317 για να παραλάβει το δώρο. Ευχαριστούμε όλους όσους με την προμήθεια λαχνών στήριξαν τον σύλλογο στην μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου