Δευτέρα, 21 Δεκεμβρίου 2015

Δήλωση Κυριάκου Μητσοτάκη μετά την άσκηση του εκλογικού δικαιώματος           Ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, ψήφισε για την εκλογή του νέου Αρχηγού του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σήμερα, Κυριακή 20 Δεκεμβρίου, στο 1ο Γυμνάσιο – Λύκειο Κηφισιάς και έκανε την εξής δήλωση:
 «Σήμερα είναι μια μέρα γιορτής για τη Νέα Δημοκρατία, όπως βλέπετε έχουμε μια μαζική προσέλευση Νεοδημοκρατών. Οι φίλοι της Νέας Δημοκρατίας παίρνουν τις τύχες της Παράταξης στα χέρια τους. Η Νέα Δημοκρατία θα βγει ενωμένη και ανανεωμένη από αυτήν την εκλογική
διαδικασία. Καλώ τους πολίτες που δεν έχουν ακόμη έρθει να ψηφίσουν να κάνουν τον κόπο και να προσέλθουν σε ένα εκλογικό κέντρο. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που θα συμβεί στη Νέα Δημοκρατία όχι μόνο για τις τύχες της Παράταξής μας αλλά για τον τόπο συνολικά. Η χώρα χρειάζεται μια αξιόπιστη και δυνατή Κεντροδεξιά Παράταξη και είμαι σίγουρος ότι από αύριο θα την έχει. Το 2016 θα είναι  μια πολύ καλή χρονιά για τη Νέα Δημοκρατία. Χρόνια Πολλά σε όλους και όλες»Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου