Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012

Συμμετοχή Δήμου Αμυνταίου στην Έκθεση PhiloxeniaΣτο εκθεσιακό κέντρο HELLEXPO της Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η “Philoxenia 2012” από 22 έως 25 Νοεμβρίου. Ο Δήμος Αμυνταίου στα πλαίσια της προβολής και της προώθησης των επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον τουρισμό (εστιατόρια, οινοποιεία, ξενοδοχειακές και μεταποιητικές μονάδες),
μετείχε στην έκθεση στο περίπτερο 13, stand 39. Στο περίπτερο αυτό κλήθηκαν να συμμετάσχουν, προβάλλοντας τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους, οι επιχειρήσεις της περιοχής που δραστηριοποιούνται στους παραπάνω τομείς. Σκοπός της συμμετοχής ήταν η προβολή και προώθηση του τοπικού και τουριστικού προϊόντος.
Το περίπτερο επισκέφθηκε η Υπουργός Τουρισμού κ. Όλγα Κεφαλογιάννη στην οποία δόθηκε ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα. Πολλοί τουριστικοί πράκτορες και πλήθος κόσμου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τις ομορφιές του τόπου του Δήμου Αμυνταίου, καθώς και να γευτούν τοπικά προϊόντα.
Επίσης, μέσα από το περίπτερο του Δήμου Αμυνταίου εκτέθηκε υλικό τουριστικού ενδιαφέροντος της περιοχής με κύριους άξονες το Νυμφαίο και τους υπόλοιπους ορεινούς και λιμναίους οικισμούς και την έδρα του Δήμου, τις λίμνες, τους ορεινούς όγκους, τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς μας χώρους.


Γραφείο Τύπου
Δήμου Αμυνταίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου