Δευτέρα, 26 Νοεμβρίου 2012

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Υπαλλήλων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή και ώρα 7:00π.μ. στις 23/11/2012, με θέμα την εξέλιξη των κινητοποιήσεων ενάντια στην έναρξη της διαδικασίας των 150.000 απολύσεων σε όλο το δημόσιο Τομέα, αποφασίστηκαν τα εξής:

1.Συνεχίζουμε με μπλόκο στα μέτρα ώστε να μην χαθεί το δικαίωμα σε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους γιατί οι απολύσεις δεν αφορούν μόνο τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, αφορούν όλο το λαό. Έχουν να κάνουν με τις κοινωνικές υπηρεσίες με την ποιότητα στην παροχή υπηρεσιών στο λαό με τα λαϊκά δικαιώματα.
2.Συνεχίζουμε τον αποκλεισμό των Γραφείων της Δ/νης Διοίκησης  σήμερα   Παρασκευή 23/11/2012 και την συμμετοχή μας στην στάση εργασίας από 12το μεσημέρι έως το τέλος ωραρίου.
3.Πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Δευτέρα 26/12/2012 και ώρα 7:00π.μ στο προθάλαμο των Γραφείων της Δ/κης Προσωπικού
Καλούμε τους Συναδέλφους σε επαγρύπνηση και αγωνιστική συνέχεια                  

 Να μην επιτρέψουμε να γίνει καμία  απόλυση, να μην υπογραφεί καμία διαπιστωτική πράξη απόλυσης και οι συνάδελφοι ΙΔΑΧ Δ.Ε. να μην υπογράψουν καμία υπεύθυνη δήλωση σε περίπτωση που τους ζητηθεί.
2. Συμμετοχή στην απεργία που κήρυξε η ΟΣΥΑΠΕ (Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Περιφερειών) για αύριο στις 22/11/2012, με παράλληλο αποκλεισμό των γραφείων Διοίκησης Προσωπικού.
3. Συνέχιση του αποκλεισμού των γραφείων Διοίκησης Προσωπικού, από την αρχή του ωραρίου και καθ’ όλη την διάρκεια  της Γενικής Συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε στο προθάλαμο των Γραφείων αυτών στις 21/11/2012 ώρα 7:00π.μ. και τρίωρη στάση εργασίας από την λήξη της Συνέλευσης 12:00 π.μ. έως την λήξη του ωραρίου με παράλληλη συνέχιση αποκλεισμού των γραφείων Διοίκησης Προσωπικού ώστε να μην αποσταλούν τα στοιχεία των Συναδέλφων μας.
4.Πραγματοποίηση Γενικής Συνέλευσης την Παρασκευή   23/11/2012 και ώρα 7:00π.μ για επανεξέταση των κινητοποιήσεων στο χώρο των γραφείων Διοίκησης Προσωπικού.

Καλούμε τους Συναδέλφους σε επαγρύπνηση και αγωνιστική συνέχεια

         Το Δ.Σ του Συλλόγου 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου