Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Ένας χρόνος epixeiro.grTo epixeiro.gr συμπληρώνει 12 μήνες λειτουργίας προσφέροντας πρωτίστως έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για το επιχειρείν στην Ελλάδα. Tο epixeiro.gr μπήκε δυναμικά στο προσκήνιο σε μία εποχή που η ίδια η επιχειρηματικότητα είναι στο προσκήνιο και αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τη χώρα.

To epixeiro.gr δεν είναι μόνο μία πλατφόρμα ενημέρωσης για το επιχειρείν. Είναι ένα μέσο άμεσης, συνεχούς και διαδραστικής επικοινωνίας της επιχειρηματικής κοινότητας, που ενθαρρύνει και υποστηρίζει ενεργά επιχειρηματικές πρωτοβουλίες.
Καταξιωμένα στελέχη της αγοράς και του ακαδημαϊκού χώρου πλαισιώνουν την ομάδα του epixeiro.gr συνεισφέροντας με άρθρα τους στο έργο της ενημέρωσης, που προσφέρει η ιστοσελίδα. Ήδη αυτόν τον έναν χρόνο 70 αρθρογράφοι έγραψαν για το epixeiro.gr και τους επισκέπτες του.
Από την αρχή της λειτουργίας του έως σήμερα, το epixeiro.gr «επιχείρησε» και πέτυχε να προσελκύσει πάνω από 470.000 επισκέπτες, 2.200.000 προβολές σελίδων, 1.500 “followers” στο twitter και  12.000 “likes” στο facebook.
Μέσα σε αυτό τον πρώτο χρόνο υπήρξαν 5.000 ηλεκτρονικές δημοσιεύσεις, δεκάδες χορηγίες επικοινωνίας σε επιχειρηματικά συνέδρια και εκδηλώσεις, και πολύτιμες στρατηγικές συμμαχίες με σημαντικούς εταίρους του επιχειρηματικού κόσμου.
Το epixeiro.gr συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του και δεσμεύεται για ακόμη περισσότερη ενημέρωση, πλούσια ειδησεογραφία και ένθερμη υποστήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου