Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012

Πρωτοποριακό και οικονομικά προσιτό ΜεταπτυχιακόΤο Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας και το Tμήμα Διεθνούς Εμπορίου του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας με έδρα την Καστοριά ενώνουν  τις δυνάμεις τους  και σας δίνουν την δυνατότητα να γίνετε ειδικός στη χρήση νέων τεχνολογιών στις δημόσιες σχέσεις και το μάρκετινγκ.
Σήμερα η ραγδαία ανάπτυξη του διαδικτύου προσφέρει νέες δυνατότητες στην επικοινωνία επιχειρήσεων και οργανισμών.  Από το χειμερινό εξάμηνο του 2012 σας προσφέρουν το πιο πρωτοποριακό και καινοτόμο μεταπτυχιακό (Μaster) στην Ελλάδα -- Master of ArtsMA in Public Relations and Marketing with New Technologies--, την μόνη σίγουρη επένδυση σ’ ένα αβέβαιο μέλλον.
Έχοντας επίγνωση της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας που διανύουμε, η λειτουργία του μεταπτυχιακού προγράμματος έχει σχεδιαστεί με γνώμονα να ελαχιστοποιήσει τα κόστη του προγράμματος.  Πιο συγκεκριμένα:

·        το συνολικό ποσό των διδάκτρων για τα 2 έτη ανέρχεται σε 4500€  με αρχική προκαταβολή και το υπόλοιπο με μηνιαίο, τριμηνιαίο και εξαμηνιαίο διακανονισμό 

·        οι διαλέξεις θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή (4:00μμ-10:00μμ) και Σάββατο (9:00πμ-3:00μμ)

Η καταληκτική ημερομηνία αιτήσεων είναι η Δευτέρα 22-10-2012 και τα μαθήματα ξεκινούν τον Νοέμβριο 2012.
Πληροφορίες και έντυπο αίτησης: http://kastoria.teikoz.gr/prmarketingmaster  

Για οποιαδήποτε ερώτηση σας ή διευκρίνηση, επικοινωνήστε με τον Διευθυντή του Μεταπτυχιακού προγράμματος Καθ. Πρόδρομο Γιαννά (κινητό 6944158762; email: yannas@kastoria.teikoz.gr)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου