Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012

«ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 30ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2012»Ο Σύλλογός μας συμμετείχε ενεργά σε όλες τις συναντήσεις των φορέων με στόχο την

επίλυση του προβλήματος την εξομοίωσης της τιμής του πετρελαίου θέρμανσης και γενικότερα της τιμής των καυσίμων θέρμανσης παρουσιάζοντας τεκμηριωμένες προτάσεις.


Ο εκρηκτικός συνδυασμός υψηλών τιμών των καυσίμων θέρμανσης, των χαμηλών θερμοκρασιών του χειμώνα, την οικονομική αφαίμαξη του λαού, τη γεωμετρική αύξηση της ανεργίας, κυρίως των νέων, και την καταστροφική ύφεση που καταδικάζει τις επιχειρήσεις σε οικονομική ασφυξία είναι τα αίτια του αργού θανάτου της Φλώρινας και των κατοίκων της στο όνομα μιας πολιτικής που εκ των πραγμάτων είναι ατελέσφορη.
Οι Φλωρινιώτες δε διεκδικούν το επιπλέον. Διεκδικούν αυτό που τους ανήκει: το δικαίωμα στη ζωή. Τα όρια της φτώχειας, της εξαθλίωσης και της ελάχιστης αξιοπρέπειας έχουν από καιρό ξεπεραστεί. Δεν μας αξίζει αυτή η κατάντια ούτε όμως πρέπει να τη δεχτούμε. Δύναμή μας η ενότητα και η οργανωμένη έντονη διεκδίκηση.
ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Δεν είναι ένα ακόμα σύνθημα. Είναι μια κραυγή απελπισίας και θυμού για αυτά που βιώνουμε και κυρίως γι΄αυτά που θα βιώσουμε τον ερχόμενο χειμώνα στα σχολεία μας  αλλά και στο προσωπικό, οικογενειακό και κοινωνικό μας γίγνεσθαι.
ΣΠΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΓΟ!
Κυριολεκτικά. Χωρίς φόβους και αναστολές. Δραπετεύουμε από την «κατάψυξη» πιο δυνατοί και άκρως διεκδικητικοί. Και αν δε θέλουν να μας βλέπουν, θα μας νιώθουν σε κάθε τους βήμα σαν ένοχες σκιές της συνείδησης τους.
Όλοι στο πλευρό της συντονιστικής επιτροπής αγώνα.
Για αυτά που μας αξίζουν.
Για αυτά που προσφέρουμε.
Για τα ΠΑΙΔΙΑ μας.


ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου